The Witcher 3: Wild Hunt

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: The Witcher 3: Wild Hunt

Post autor: QQrydza »

Serial nie ma klimatu - ksiazki starcza :) zwlaszcza ze serial jedyne co robi dobrze, to dosc wiernie ksiazki odwzorowuje.

Peklem przez was, wlasnie poszedlem na zywo i probuje w ciemno odpalic wieska na moim kompie :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Zamachowski ładnie śpiewa ballady :)
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

po 1,5h instalacji okazało się że 4 płyta jest jakoś turbozabezpieczone wtf nik nie wie co - i gre trzeba sciagnąc z neta! minusik numer 1 :(
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Jak zabezpieczona? Cdp są wrogami wszelakich drm, może masz uszkodzoną płytkę?
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

QQrydza
Prawie jak Ziemko

No to druga opcja, podobno sporo osób miało problem z płytami 2,3,4 - szkoda że mnei trafiła się numer 4 :D sciagnie mi sie wiesiek za 2 godziny XD

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Z tego co mówił Leoh, płytki są słabo zabezpieczone w pudełkach, i się rysują na potęgę.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

U mnie nie działa 2 i muzyka. Muzyki nie przepuszczę i będę zgłębiał mechanikę reklamacji. Kolega z pracy tez miał problem z 1 płytą ale olał temat bo ściągnął grę z gog'a.

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

Ja musiałem odesłać swój egzemplarz do reklamacji. Nie odczytywało mi płyty nr 4 i płyty z muzyką.
I na własne oczy widziałem ryśnięte płyty, tuż po rozpakowaniu pudełka od cdp.pl.
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Jeszcze nic nie pisałem tutaj po premierze, a gram od samego dnia ów premiery ;)
Godzin mam mało, na chwilę obecną 30, niestety studia nie pozwalają, ostatni tydzień nawet nie pozwoliłem sobie odpalić :(
Ja gram na low, mam jakieś 25 klatek, gra chodzi płynnie bez problemu. Jednak sama optymalizacja jestem srogo zawiedziony - na tym kompie na którym gram W2 ruszyłby mi na średnio-wysokich i wyglądałby o niebo lepiej. Mam i7, 8gb ramu i co prawda to lapek, ale nie byle jaki. Gra na low wygląda, no średnio. Jest klimacik pełną gębą, jest super otwarty świat, który i tak przy takiej grafice wygląda świetnie. Żeby nie było - po 5 minutach grania i tak zapomniałem o słabej grafice, a sam klimat i fabuła wciągnęły mnie do reszty ;)
Gra jak dla mnie majstersztyk. Te teksty dialogowe, czy nawet głupie listy znalezione, z super klimatem pisane, często padam ze śmiechu.
Najbardziej oczarował mnie ten słowiański klimat, do tej pory chyba najlepiej przedstawiony spośród wszystkich Wiedźminów ;) Jak przy poprzednich częściach byłem zaczarowany, to tutaj brak mi wręcz słów, żeby to opisać ;)

Gwint jest po prostu świetny, liczę na to, że wydadzą pełne talie do gry, a nie zostawią tylko te z kolekcjonerki One'a. Jak nie to już sam powoli rozmyślam, aby po sesji spróbować wykombinować talie do druku aby pograć ze znajomymi :)

Co do problemów z płytkami - nie miałem. Co do problemu z bugami - jeszcze żaden poważny mi się nie trafił. :mrgreen:

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

@Rasti

Użytkownicy Reddita już przygotowali wersje do druku: http://imgur.com/a/jX4nR
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Jest do tego jakaś instrukcja?
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Ta gra jest prosta jak wojna ;) masz 10 kart, liczy się tylko siła ataku wydrukowana na karcie, musisz mieć więcej niż przeciwnik, żeby wygrać rundę, rundy trzeba wygrać dwie, żeby wygrać grę.

Tutaj krótki poradnik:
http://zagraceni.pl/gwint-krotki-poradn ... edzmin-iii

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

panterq pisze:@Rasti

Użytkownicy Reddita już przygotowali wersje do druku: http://imgur.com/a/jX4nR
Wow, dzięki wielkie, o coś takiego mi chodziło :D

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Afro, znam zasady gwinta, ale jak wyłożę przeciwnikowi jednorazowo 4-5 kart potworów bez zmniejszania puli kart to na słowo może mi nie uwierzyć, że tak ma być.
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

A, czyli jakichś oficjalnych zasad szukasz? To nie wydaje mi się, żeby takie coś istniało.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

kotson pisze:Afro, znam zasady gwinta, ale jak wyłożę przeciwnikowi jednorazowo 4-5 kart potworów bez zmniejszania puli kart to na słowo może mi nie uwierzyć, że tak ma być.
Ja nie wierzę! pokaż uscislenie LS!

:D

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

teksty na kartach pzekozak ;p
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
Slayer Zabójców
Masakrator

Post autor: Slayer Zabójców »

Wam też łezka w oku się zakręciła kiedy Geralt wszedł do chatki 7 krasnoludów na Wyspie Mgieł ;)?
Obrazek

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Właśnie spotkałem na Skellige łowcę nagród Django Fretta. :D
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Pitagoras pisze:Właśnie spotkałem na Skellige łowcę nagród Django Fretta. :D
Niice :)

ODPOWIEDZ