The Witcher 3: Wild Hunt
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
Serial nie ma klimatu - ksiazki starcza zwlaszcza ze serial jedyne co robi dobrze, to dosc wiernie ksiazki odwzorowuje.
Peklem przez was, wlasnie poszedlem na zywo i probuje w ciemno odpalic wieska na moim kompie
Peklem przez was, wlasnie poszedlem na zywo i probuje w ciemno odpalic wieska na moim kompie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Zamachowski ładnie śpiewa ballady
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
po 1,5h instalacji okazało się że 4 płyta jest jakoś turbozabezpieczone wtf nik nie wie co - i gre trzeba sciagnąc z neta! minusik numer 1
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
No to druga opcja, podobno sporo osób miało problem z płytami 2,3,4 - szkoda że mnei trafiła się numer 4 sciagnie mi sie wiesiek za 2 godziny XD
Jeszcze nic nie pisałem tutaj po premierze, a gram od samego dnia ów premiery
Godzin mam mało, na chwilę obecną 30, niestety studia nie pozwalają, ostatni tydzień nawet nie pozwoliłem sobie odpalić
Ja gram na low, mam jakieś 25 klatek, gra chodzi płynnie bez problemu. Jednak sama optymalizacja jestem srogo zawiedziony - na tym kompie na którym gram W2 ruszyłby mi na średnio-wysokich i wyglądałby o niebo lepiej. Mam i7, 8gb ramu i co prawda to lapek, ale nie byle jaki. Gra na low wygląda, no średnio. Jest klimacik pełną gębą, jest super otwarty świat, który i tak przy takiej grafice wygląda świetnie. Żeby nie było - po 5 minutach grania i tak zapomniałem o słabej grafice, a sam klimat i fabuła wciągnęły mnie do reszty
Gra jak dla mnie majstersztyk. Te teksty dialogowe, czy nawet głupie listy znalezione, z super klimatem pisane, często padam ze śmiechu.
Najbardziej oczarował mnie ten słowiański klimat, do tej pory chyba najlepiej przedstawiony spośród wszystkich Wiedźminów Jak przy poprzednich częściach byłem zaczarowany, to tutaj brak mi wręcz słów, żeby to opisać
Gwint jest po prostu świetny, liczę na to, że wydadzą pełne talie do gry, a nie zostawią tylko te z kolekcjonerki One'a. Jak nie to już sam powoli rozmyślam, aby po sesji spróbować wykombinować talie do druku aby pograć ze znajomymi
Co do problemów z płytkami - nie miałem. Co do problemu z bugami - jeszcze żaden poważny mi się nie trafił.
Godzin mam mało, na chwilę obecną 30, niestety studia nie pozwalają, ostatni tydzień nawet nie pozwoliłem sobie odpalić
Ja gram na low, mam jakieś 25 klatek, gra chodzi płynnie bez problemu. Jednak sama optymalizacja jestem srogo zawiedziony - na tym kompie na którym gram W2 ruszyłby mi na średnio-wysokich i wyglądałby o niebo lepiej. Mam i7, 8gb ramu i co prawda to lapek, ale nie byle jaki. Gra na low wygląda, no średnio. Jest klimacik pełną gębą, jest super otwarty świat, który i tak przy takiej grafice wygląda świetnie. Żeby nie było - po 5 minutach grania i tak zapomniałem o słabej grafice, a sam klimat i fabuła wciągnęły mnie do reszty
Gra jak dla mnie majstersztyk. Te teksty dialogowe, czy nawet głupie listy znalezione, z super klimatem pisane, często padam ze śmiechu.
Najbardziej oczarował mnie ten słowiański klimat, do tej pory chyba najlepiej przedstawiony spośród wszystkich Wiedźminów Jak przy poprzednich częściach byłem zaczarowany, to tutaj brak mi wręcz słów, żeby to opisać
Gwint jest po prostu świetny, liczę na to, że wydadzą pełne talie do gry, a nie zostawią tylko te z kolekcjonerki One'a. Jak nie to już sam powoli rozmyślam, aby po sesji spróbować wykombinować talie do druku aby pograć ze znajomymi
Co do problemów z płytkami - nie miałem. Co do problemu z bugami - jeszcze żaden poważny mi się nie trafił.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Ta gra jest prosta jak wojna masz 10 kart, liczy się tylko siła ataku wydrukowana na karcie, musisz mieć więcej niż przeciwnik, żeby wygrać rundę, rundy trzeba wygrać dwie, żeby wygrać grę.
Tutaj krótki poradnik:
http://zagraceni.pl/gwint-krotki-poradn ... edzmin-iii
Tutaj krótki poradnik:
http://zagraceni.pl/gwint-krotki-poradn ... edzmin-iii
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Wow, dzięki wielkie, o coś takiego mi chodziło
Ja nie wierzę! pokaż uscislenie LS!kotson pisze:Afro, znam zasady gwinta, ale jak wyłożę przeciwnikowi jednorazowo 4-5 kart potworów bez zmniejszania puli kart to na słowo może mi nie uwierzyć, że tak ma być.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Wam też łezka w oku się zakręciła kiedy Geralt wszedł do chatki 7 krasnoludów na Wyspie Mgieł ?
NiicePitagoras pisze:Właśnie spotkałem na Skellige łowcę nagród Django Fretta.