Za Piotrkiem:
"W tym roku byłem na jednym singlowym masterze.
Nie można jechać wyłącznie na opinii."
Reprezentacja Polski ETC 2015
Moderator: swieta_barbara
- swieta_barbara
- habydysz
Ja z kolei nie wybrałem siebie bo nie można jechać na farcie
Co prawda we Włocławku wywalił się w kosmos diabeł ze 3x i byłem koło 15 miejsca.
Ale moje dobre wyniki (2 w Poznaniu i 4 w Szczyrku) były w sporej mierze zasługą fuksa (Gateway z ifki w Szmajowego diabła i eksplozja slanna Stasia ostatnio) , jest to zbyt nieprzewidywalna armia wg mnie żeby brać ją na euro. Na singla jest super i daje duży potencjał na wysokie lokaty, niemniej na tak ważnym turnieju nie można sobie pozwolić na takie ryzyko
Co prawda we Włocławku wywalił się w kosmos diabeł ze 3x i byłem koło 15 miejsca.
Ale moje dobre wyniki (2 w Poznaniu i 4 w Szczyrku) były w sporej mierze zasługą fuksa (Gateway z ifki w Szmajowego diabła i eksplozja slanna Stasia ostatnio) , jest to zbyt nieprzewidywalna armia wg mnie żeby brać ją na euro. Na singla jest super i daje duży potencjał na wysokie lokaty, niemniej na tak ważnym turnieju nie można sobie pozwolić na takie ryzyko
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dzięki wielkie! Bierzemy się do roboty!Ziemko pisze:Wasze forum już stoi, dostęp mają tylko osoby z listy od Laika, którą dostałem. Nawet admini nie mają dostępu, powodzenia.
P.S. Dzisiaj bombardowany na fejsie byłem jak nigdy o to forum
Z tego miejsca od razu zapraszam wszystkich chętnych do pomocy Kadrze w:
- zgrupowaniu (po publikacji rozp - lipiec)
- zapraszaniu znajomych do lajkowania strony FB
- innych działaniach PR (zaproszenie obejmuje wszystkich oprócz pewnego rudego osobnika )
- pomocy organizacyjnej - jeśli macie jakieś możliwości załatwiania sponsorów, koszulek, kostek, fajne pomysły na nocleg w Pradze, barter, pomysł na koszulkę, logo, filmiki promocyjne itp to dawajcie znać!!!
P.S. Karol, myślę że nie musimy się ze swoich wyborów tłumaczyć. Ty po prostu wyrosłeś już z obchodów dnia dziecka, a Dębek powoli przygotowuje się do obchodów dnia dziadka
Zestaw wybranych armii prezentuje się za to naprawdę zacnie i stabilnie
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Kaliemu nie przyszło do głowy, że jak zaprasza Was do polubienia strony repy, warto ją podlinkować.
facebook.com/ETCteamPoland
Tam też czekać na Was będzie relacja z samego eventu, redakcja się już krystalizuje - jeśli ktoś chce się wybrać i potrafi rozsądnie ogarnąć Video/Periscope zapraszam do kontaktu
facebook.com/ETCteamPoland
Tam też czekać na Was będzie relacja z samego eventu, redakcja się już krystalizuje - jeśli ktoś chce się wybrać i potrafi rozsądnie ogarnąć Video/Periscope zapraszam do kontaktu
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.