![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Gokish, Durin, czemu ta Supergilr to badziew, czekam na opinie bo prawde mowiac juz tytuł mi mówi, że będę to ogladał z dziewczyną na 100%
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
I pierwsze odcinki Flasah mi sie dosc podobały
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Się zdziwicie ile czlowiek ma czasu w robocie i ile produkcji oglądaDurin pisze:Opiszę jak obejrzę czyli pewnie w nocy;p
Nazwij temat "seriale, których nie ogląda Gokish"
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Ano i czas na grindowanie laddera w HS'ie nawet jestDurin pisze:Dobra praca;)
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
OMG, grindowanie laddera w HSie. Get a lifeGokish pisze:Ano i czas na grindowanie laddera w HS'ie nawet jestDurin pisze:Dobra praca;)
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Nie pociągnie mi na tym sprzęcie co mam w pracyDymitr pisze:tylko CS:GO
Durin pisze:"Not even my niece" <mroczny_smiech>
Supergirl 1/10 - asystentka w wydawnictwie pije Blue Label - bzdura!
A tak na serio... Gokish miał racje - efekty nie wbijaja w fotel, ale pilot flasha przed ostatecznym remasteringiem tez nie wbijał.
Pilot przez większą część jest średni, ale końcówka nawet spoko, fabuła początku sezonu zawiazana jak w arrow - mamy liste złych i będziemy ich bić:D
Totalnie będę to oglądać i zobaczymy co to warte. Na razie musze się odzwyczaić od kojarzenia Melissy z inną jej rolą.
Uważam też, że w finale sezonu zobaczymy Supermena
A który fluff czytaszAfro pisze:Ogólnie to szkoda, że z flasha zrobili takiego lalusiowatego bohatera, bo jak czytam sobie fluff to niezły badass z niego jest. Np to, ze może wyprowadzić cios z prędkością szybszą od prekości światła, albo w sekundę może wyprowadzić tyle ciosów, że energia wystarczyłaby do anihilacji życia na ziemii
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Ja to od dawna wiemGokish pisze:aaaa i tak co się nakręcałeś obczaiłem Flashpoint Paradox i dobrze, że mamusi nie uratował
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie