Leśna orgia- mroczny targ
Moderator: Dibo
Re: Leśna orgia- mroczny targ
Witam mam do sprzedania w całości taką oto armie:
Cena za całość 499 plnów
podręcznik PL aktualny stan nówka sztuka -
35 Gorów większość niemalowana i w podkładzie kilka sztuk początkowym malowaniu, uzbrojeni przeważnie w 2szt broni, są podstawki, CG z konwersją Championa.(niektóre modele mają niedoklejone łapki z bronią)
18 unGorów w podkładzie i niemalowane, na podstawkach 25 mm(jak Gory), większość uzbrojona we włócznie i tarcze.(mogą być odłamane końcówki broni)
2 rydwany GW [kompletne z podstawkami,]
4 minotaury (metale) GW [z podstawkami kompletne]
1 doombul (metal) kompletny w podkładzie x 1 szt.
18 bestiGorów z muzykiem i sztandarowym (metale) z podstawkami te w większości czyste ew. z piaskiem, większość w podkładzie kilka sztuk czyste, kilka szt. w różnym stopniu pomalowane.
7 KhornGorów ze sztandarowym i muzykiem (metale) są czyste podstawki, podkład.
2 szamani (metal różne modele), są podstawki jeden ma ułamany topór (do doklejenia i po sprawie), są podstawki.
1 Szaman Lord Morghur (metal) podstawka 25mm, podkład elementy do sklejenia kompletny.
1 Best Lord z dwuręcznym toporem i "proporcem" ze skóry ludzkiej.
2 Bohaterów bezimiennych albo Championów.(metal) kompletni jeden w podkładzie drugi czysty.
+trochę bitsów.
Armia jest zaklepana
Czekam na oferty
Istnieje możliwość wystawienia Bestii na Allegro.
Cena za całość 499 plnów
podręcznik PL aktualny stan nówka sztuka -
35 Gorów większość niemalowana i w podkładzie kilka sztuk początkowym malowaniu, uzbrojeni przeważnie w 2szt broni, są podstawki, CG z konwersją Championa.(niektóre modele mają niedoklejone łapki z bronią)
18 unGorów w podkładzie i niemalowane, na podstawkach 25 mm(jak Gory), większość uzbrojona we włócznie i tarcze.(mogą być odłamane końcówki broni)
2 rydwany GW [kompletne z podstawkami,]
4 minotaury (metale) GW [z podstawkami kompletne]
1 doombul (metal) kompletny w podkładzie x 1 szt.
18 bestiGorów z muzykiem i sztandarowym (metale) z podstawkami te w większości czyste ew. z piaskiem, większość w podkładzie kilka sztuk czyste, kilka szt. w różnym stopniu pomalowane.
7 KhornGorów ze sztandarowym i muzykiem (metale) są czyste podstawki, podkład.
2 szamani (metal różne modele), są podstawki jeden ma ułamany topór (do doklejenia i po sprawie), są podstawki.
1 Szaman Lord Morghur (metal) podstawka 25mm, podkład elementy do sklejenia kompletny.
1 Best Lord z dwuręcznym toporem i "proporcem" ze skóry ludzkiej.
2 Bohaterów bezimiennych albo Championów.(metal) kompletni jeden w podkładzie drugi czysty.
+trochę bitsów.
Armia jest zaklepana
Czekam na oferty
Istnieje możliwość wystawienia Bestii na Allegro.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2015, o 23:01 przez żuk, łącznie zmieniany 2 razy.
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
Moze bys tak najpierw splacil modele kupione ode mnie w marcu co? Zanim nowe ogloszenie kupna wystawisz?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
A jak
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Bardzo chętnie kupię metalowe gory oraz bestigory a także Doombulla pomalowane lub nie byle nie uszkodzone pisać na priv jak ktoś ma i chce sprzedać inne metale do beastmenów również chętnie przygarnę jak ktoś ma więcej tym lepiej
Sprzedaję stare metalowe Gory:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=379493
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=379493
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Sprzedam 37szt metalowych ungorów (35 pomalowane, 2 czyste. Mam też 15szt Harpii ( 1 metal reszta żywica, rozpoczęte malowanie). Foty mogę wysłać na mail.
"War. War never changes".
TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!
Ekspresowa Realizacja !!!
Poszukuje następujących modeli interesują mnie wyłącznie metalowe i kompletne modele
1x Ghorros Warhoof
10x centigor w tym fcg
3x Tuskgor Chariot
10x Harpies http://www.games-workshop.com/en-PL/Dark-Elf-Harpies te modele
metalowe Gory około 30 sztuk
1x razorgor
4x bestigor
masz pojedyncze modele pisz masz więcej też pisz może sie dogadamy
1x Ghorros Warhoof
10x centigor w tym fcg
3x Tuskgor Chariot
10x Harpies http://www.games-workshop.com/en-PL/Dark-Elf-Harpies te modele
metalowe Gory około 30 sztuk
1x razorgor
4x bestigor
masz pojedyncze modele pisz masz więcej też pisz może sie dogadamy
MadMax pisze:Sprzedam 37szt metalowych ungorów (35 pomalowane, 2 czyste. Mam też 15szt Harpii ( 1 metal reszta żywica, rozpoczęte malowanie). Foty mogę wysłać na mail.
Zostały Ungory. Sprzedam za 215zł z tym przesyłka.
"War. War never changes".