Przyszedł Chaos, pozamiatał. Miał małe problemy, ale ostatecznie sobie z nimi poradził.

Streszczenie Archa ?Kuros pisze:i jak z streszczeniem?;)bo ja nadal w lustrii, a Archaon już przeszedł z burzą sporo czasu temu;)
akurat Nagash i Khaine to jedne z lepszych pieniędzy wydanych na książki, te dwie części są naprawdę genialneno i bardzo dobrze, ze nie wydałem ani złotówki na ksiazki end of times
Przez Tyriona? A nie przez Sigmara? Z tego co kojarzę, to Emperor obił Everchosena i wrzucił go do rifta, z którego później jednak Archaonowi udało się wyleźć.GrimgorIronhide pisze:Gelt i reszta już prawie zamknęli rytuał pobitego przez Grimgora i Tyriona Archa (właściwie w tym miejscu mógłby być easy win dla dobrych... ale...),
Wojna pomiędzy wszystkimi i na koniec zniszczenie świataJan z Czarnolasu pisze:Jak to dobrze być rpgowcem i przez cały czas funkcjonować w realiach sprzed Burzy Chaosu - pierwsza edycja WFRP oraz 4-5 ed battla.
Ten temat ma 100 stron - przeczytałem 10, na więcej niestety nie mam czasu. Czy ktoś byłby w stanie w kilku zdaniach wytłumaczyć mi na czym polega Koniec Czasów? Trudno mi uwierzyć w te strzępki informacji, którymi dysponuje.
Lechu pisze:heh, nie wiem tylko jak skoro ich już NIE MA