Procedury reklamacyjne/odwoławcze?

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?

Post autor: JaceK »

Azurix pisze:"Dostosować się" oznacza, że aby zgłaszać turnieje i wyniki, trzeba korzystać z tego systemu. Nie może jedno środowisko się na to zgodzić, a inne będzie operować Excelem i wysyłać wyniki ręcznie :?
To bez problemu. Nie ma innego narzędzia teraz. Wszystko póki co kończy się na gadaniu, więc konkurencji brak :)

Spróbuj w ciągu tygodnia ustalić warunki. Załóż nowy temat i opublikuj. Będzie krótka dyskusja i decyzja.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Jak widać kontakt z obecnymi administratorami ligi jest ciężki.

Proponuję żeby osoby chętne coś zrobić sprawdziły jakie są opcje - następnie je porównamy i wybierzemy najlepsze dla środowiska.

Termin do końca tygodnia jest ok - w niedzielę wrzućmy konkretne propozycje.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Ponieważ Azurix zaoferował swój udział w tworzeniu nowego systemu ligowego, pozwoliłem sobie opisać mu cały mechanizm ligi (poprawki by Laik).
Jeżeli coś przeoczyłem, dajcie znać na PW: https://docs.google.com/document/d/1h2s ... sp=sharing
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

A co z deklaracjami Adeona z tego tematu? Łączycie wysiłki, czy tworzycie nową stronę?

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 7#p1336877

Będziecie mieli dostęp do maila koordynatora i wyników archiwalnych?
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Azurix pisze:"Dostosować się" oznacza, że aby zgłaszać turnieje i wyniki, trzeba korzystać z tego systemu. Nie może jedno środowisko się na to zgodzić, a inne będzie operować Excelem i wysyłać wyniki ręcznie :?
Sam nad takim systemem myślałem.
Jednym z problemów, który można napotkać jest to, że na turniejach rzadko jest dostępne dobre połączenie do netu. Wtedy żadne serwisy webowe nie zadziałają. Natomiast wszelkie aplikacje offline mogą cierpieć na rozsynchronizowanie z danymi głównymi.
Obrazek

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

To nie ma byc apka do prowadzenia turnieju tylko do zglaszania. Ja to widze tak ze albo bedzie sie wklepywac recznie wyniki w panelu orga lub importowac jakiegos csv czy cos

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Asassello pisze:
Sam nad takim systemem myślałem.
Jednym z problemów, który można napotkać jest to, że na turniejach rzadko jest dostępne dobre połączenie do netu. Wtedy żadne serwisy webowe nie zadziałają. Natomiast wszelkie aplikacje offline mogą cierpieć na rozsynchronizowanie z danymi głównymi.
Trochę nie tak.
Wystarczy zrobić aplikację sędziowską, która działa offline i generuje plik z wynikami czytany przez aplikację ligową. Potem taki plik z wynikami wystarczy uploadować do systemu - online.
Voila!

Wszystko bez usuwania spacji i dodawania kropek :lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów
Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"

Post autor: Azurix »

Jakbyś nam w myślach czytał Jacek ;)
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem" :lol:

Obrazek

Obrazek

ślivek
Kretozord

Post autor: ślivek »

Bo to dość jasna sprawa Piotrze ;) Jacku - liczę na ustosunkowanie się do mojej pm.
Obrazek

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów
Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"

Post autor: Azurix »

Założyłem tutaj: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 3#p1338143 temat w sprawie wspomnianej propozycji oraz zgłaszania innych projektów, tak jak pisali Laik z Jackiem :)
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem" :lol:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

ID 1072, proszę o zmianę klubu na "Rogaty Szczur"

Awatar użytkownika
Milczek
Kradziej

Post autor: Milczek »

Furion pisze:ID 1072, proszę o zmianę klubu na "Rogaty Szczur"
+10 jutro bedzie jakas fota

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Milczek pisze:
Furion pisze:ID 1072, proszę o zmianę klubu na "Rogaty Szczur"
+10 jutro bedzie jakas fota
W Fakcie :P

bedzie ciekawie w tym roku na DMP
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

miana klubu jest poza oknem transferowym wiec jakie to ma znaczenie na DMP :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Każdy klub może jednego "poza klubem" do składu na spokojnie dobrać, więc owszem - będzie ciekawie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Milczek
Kradziej

Post autor: Milczek »

Dymitr pisze:Każdy klub może jednego "poza klubem" do składu na spokojnie dobrać, więc owszem - będzie ciekawie
Dokładnie.

A tutaj obiecana fota. Tajny rytuał przyjęcia Furiona w poczet członków Rogatego już za nami:

Obrazek

Nasz -klik-> Fanpage

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Na stronie ligi nie mogę wejść w zakładkę "Lista graczy".

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

link w prawym gornym rogu prowadzi do gracze.php

link na srodku strony prowadzi do gracze bez rozwiniecia.

to drugie nie dzala, bo nie ma prawa dzialac ;)

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: adeon »

Dzięki, poprawione

ODPOWIEDZ