DMŚ 13-14.06 [5x2400 Euro]

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Re: DMŚ 13-14.06 [5x2400 Euro]

Post autor: Solo »

Chciałem serdecznie podziękować i pogratulować wszystkim uczestnikom 10 edycji DMŚ, dziękuje wam bo bez was nie było by tej imprezy.
Dziękuje ekipie z hot foxy grillage za stworzenie niesamowicie rodzinnej atmosfery i profesjonalnej obsługi, dziękuje Pikusiowi za wspaniałe karkówki, 7 wspaniałym za przeniesienie maszyny schładzającej ze skraplaczem grawitacyjnym.
Najbardziej dziękuje Remo że się nie udusił "zabójczym ciastem" :D bo bym pisał za krat paru.
Dziękuje najbardziej nieogarniętemu kapitanowi SS czyli sobie i wiernym wyznawcom typu Andrzej którzy odwalili najtrudniejszą część roboty tzn parowanie.
Dziękuje Pachołom dwóm za pomoc wszelakiej maści i za ich wieczny hate który pozwala im pracować przy organizacji po 14 h :D
Piotrze B ! dziękuje ci za pomoc bez ciebie nie dał bym sobie rady, jesteś jak awaria prądu podczas 4 nadgodziny pracy w fabryce wygrzewania żarówek, przynosisz ulgę.
Dziękuje najnowszemu kapitanowi SS Guldurowi za to że doholował te zużyte pijane mordki do portu o numerze 1, dając tym samym wieczną chwałę sobie i SS nowym Mistrzom Śląska.
Dziękuje Dymitrowi za kolejną lekcję battla.
Zafowi nie dziękuje bo mnie ograł ;)

Cieszy mnie fakt że hobbici i 40-kowcy dołączyli do nas i ramię w ramię walczyliśmy o lepsze jutro dla naszych armii.
System jest nie ważny liczy się że Słońce wciąż świeci.
No i formalność wyniki DMŚ Gratulację dla topu 5 i dla rewelacji imprezy pierszy turniej Sweet Reform i od razu 4 miejsce na Śląsku.

1.Kultyści Guldura 8 skład SS
2.SS w cieniu słońca
3.Legion
4.Sweet Reform
5.Ciupaga Thalla
6.SS plewy i inne marchewy
7.Ryk Medaliki
8.The Gamblers
9.Frankenteam

Za wszystko co przykre podziękujmy braku komunikacji z ukraińskim personelem :D ale oni też mieli swój klimat.
Pozdro600 i dozo w lipcu na Lotrze + WFB + WH 40 tym razem to my będziemy side eventem ;)

Awatar użytkownika
Okoń
Masakrator

Post autor: Okoń »

Dziękuję Solowi i całemu gronu innych osobistości, które przyczyniły się do solidnego ogarnięcia turnieju na wszelaki sposób. Udany weekend.

Pozdrawiam także wszystkich przeciwników za ciekawe i spokojnie prowadzone bitwy. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Fajnie spędzony weekend!!!
@Solo , nie umieszczajcie prosze nastepnym razem postow typu '' surowa ocena malowania itd" . Człowiek bierze wolne i traci czas na malowanie modeli i wykonczenia po kilka godzin dziennie , a jak przychodzi co do czego , to na stole proxy i niespodkładowane figurki.
@Zepelin , dzieki za chwile grozy i spoko meczyk
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Slayer Zabójców
Masakrator

Post autor: Slayer Zabójców »

Ja także dziękuję za bardzo miło spędzony weekend. Fantastyczny turniej, szkoda tylko, że te dwa dni tak szybko zleciały.
Dziękuje Jaafowi, Gniewkowi i Danrakhowi za fajne bitwy, a Qcowi za solidny oklep :)
No i oczywiście Sweet Reform pozdrawia PiotraB, ociąganie się z wynikami to nasza specjalność.
Obrazek

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Turniej pierwsza klasa, pograno, pojedzone, stand up- "róża za 5 zł i chaps" oraz miły odpoczynek w oberży.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Lothar
Chuck Norris

Post autor: Lothar »

I do tego za ciasne buty, nie zapominaj o butach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

I babeczki!! :mrgreen:

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Kurde zero flejmu no jak to ?? Slaby master Slaaaaby :D

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

To był turniej klasy lokalnej Karpiu.

Btw. kiedy można się spodziewać zdjęć robionych na końcu, potrzebuje jednego aby wrzucić na profil Legionu :P

Dzięki za super turniej!

Marek B.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Marek B. »

Dzięki Solo i Piotrze za ogarnięcie turnieju. Pełny luz, zero spin, trzecia bitwa w pierwszym dniu zaczęła się po 19 :D
Pozdrowienia dla dziewczyn zgrabnie obsługujących grilla - pełny profesjonalizm.

Do zobaczenia na kolejnym Kozłowie ...

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Założenie było takie ,że wyniki mają być do 8.30 rano z 3 bitwy.... biorąc pod uwagę ,że przyjechaliście sobie pograć bez ciśnienia - to chyba fajnie? Ponadto był mecz !! :mrgreen: Rzeczywiście wieczorna impreza była bardzo udana - opowieść Bartka o Oli i inne historyjki wprowadziły mnie w doskonały humor.
CHCESZ CHAPSA ??? :mrgreen: :mrgreen:
Drobna uwaga dla młodzieży - oczywiście nie wszystkiej - jak jest ciepło trzeba ostrożnie z alkocholem - a jeśli nawet zdarzy się przesadzić to trzeba iść grzecznie spać a nie demolować wszystko dookoła - mam pocięte place od zbieranego szkła bo bałem się żeby jakieś dziecko się nie skaleczyło....
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Ja już wiem, że najlepsza godzina to trzecia 0,7. :D

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

Dzięki za turniej. Miło było po kilku latach znów pojawić się jako grający gracz i to z tak znamienitym teamem jak drugi team SS plewy i marchewy! Przede wszystkim dzięki za bitwę Kangur022 - dla tej jednej gry i dla takiego przeciwnika warto było przyjechać i poczuć wszystkie najlepsze aspekty gry WFB :D. Wciąż nie potrafię zrozumieć niektórych graczy, którzy potrafią się wkurwić w trakcie gry w figurki, przeklinać, obrażać i całkowicie obedrzeć swojego przeciwnika z przyjemności z gry, ale zdarza się tak i chyba najlepiej nie reagować na tego typu zachowanie. Dzięki za super grę również Kosie, który nauczył mnie jak grac w battla i pomimo wielkiej presji ze strony swojego teamu za zachowanie najwyższej klasy i skończenie bitwy w bardzo dobrej atmosferze.
Dziewczyną z grilla chciałbym podziękować za puszczenie meczu reprezentacji i niezasłanianie ekranu w trakcie wydawania kolejnych kiełbas dla Sola ;)
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Post autor: Gniewko »

Oj świetnie było. A najlepiej w szynku, gdzie mogłem zapić smutki po porażkach. Pani Jeziora zemściła się na mnie najokrutniej jak się dało za granie inną armią niż Breta (okazuje się, że można oblać wszystkie testy na liderkę w jednej bitwie albo regularnie na 40 strzałów z BS4 na bliskim zasięgu trafiać 5...) i na 4 zagrane bitwy trzy przegrałem do zera.

Dzięki wszystkim za bitwy, świetną atmosferę, nocne wyprawy przez pola i ogólnie świetnie spędzony czas. Ukłony dla orgów, graty dla podium :)
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Cos ty w nocy na polu robił?:)
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Śpiewaliśmy pieśni rycerskie, recytowali prześmiewcze poematy o wood elfach i udawali doom diverów. Serio.

Awatar użytkownika
Profi
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Profi »

Sorki, ale dopiero teraz miałem czas zasiąść do kompa i zrucić/poedytować foty:

Link do albumu WarAcademy (przy okazji fejsbukowicze mogą zostawić lajka ;) )

Co do turnieju: jak zwykle wypas. Solo i ekipa orgnizująca - pięknie o wszystko ogarnęliście :), gratulacje dla top 3 i mam nadzieję do rychłego zobaczenia ;).
Gniewko pisze:Śpiewaliśmy pieśni rycerskie, recytowali prześmiewcze poematy o wood elfach i udawali doom diverów. Serio.

Tak było... 8)
Ostatnio zmieniony 15 cze 2015, o 19:11 przez Profi, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Leoh pisze:To był turniej klasy lokalnej Karpiu.

Btw. kiedy można się spodziewać zdjęć robionych na końcu, potrzebuje jednego aby wrzucić na profil Legionu :P

Dzięki za super turniej!
Łapie za słowa jak nie wiem maskara :P Leoh wiem ze cierpisz nadal przez to ze nie jestem już w legionie :P

Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

Gniewko pisze:Śpiewaliśmy pieśni rycerskie, recytowali prześmiewcze poematy o wood elfach i udawali doom diverów. Serio.
Tak było "maj hołples tuats" (sorry Gniewko - nie wiem jak się pisze ten ostatni wyraz) :D

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

My hopeless twats, ya goddamn prick! :D

ODPOWIEDZ