[Pruszków]: Galaktyczna liga #13 [1600pkt] 17.06.15-15.07.15

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

[Pruszków]: Galaktyczna liga #13 [1600pkt] 17.06.15-15.07.15

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

W imieniu załogi sklepu "Galaktyka Gier" w Pruszkowie, zapraszam do udziału w kolejnej, trzynastej lidze WFB.
Będzie to prawdopodobnie ostatnia liga w tej edycji!

Regulamin ligi.

1. Liga startuje w dniu 17 czerwca 2015r i będzie trwać 4 tygodnie.
2. W każdym kolejnym tygodniu, uczestnicy zobowiązani są do rozegrania 1 bitwy i zgłoszenia wyniku, zgodnie z harmonogramem, który zostanie stworzony po zamknięciu listy uczestników.
3. Zgłoszenia do ligi wraz z namiarem na siebie (e-mail, tel) i rozpiską w formacie tekstowym lub PDF, wysyłamy na: szczepan.kalisiak@gmail.com (zgłoszenia do 16.06.2015). Wyniki wysyłamy na ten sam adres. Namiary będą dostępne dla wszystkich uczestników ligi.
4. Wpisowe do ligi to 20PLN, które wrzucamy do przepastnej skarbonki u obsługi sklepu. Całość wpisowego przeznaczona będzie na nagrody.
5. Zachęcam do korzystania z przestrzeni i bogatego wyposażenia sklepu :) Pretendenci do zwycięstwa moga zostać poproszeni o rozegranie swoich ostatnich bitew w sklepie.
6. Przewidziane są nagrody dla top3 ligi
7. Rozgrywki nie zostaną zgłoszone do Polskiej Ligi WFB
8. Gramy zgodnie z "Pruszkowskim formatem ligowym v.7.1, KLIK, 1600pkt, max punktów kompozycji: 4
Punktacja 0-20, progi punktowe: 100.
9. Stoły rezerwujemy poprzez: sklep@galaktykagier.com

Tabela ligowa: wkrótce

Zgłoszenia:
1. Filip Głowacki
2. Jakub Kłeczek
3. Konrad Kuźmiński
4. Grzegorz Oleksik
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Ze względu na niską frekwencję, start ligi przekładamy na termin późniejszy.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

OK, jedziemy!

Frekwencja niska, wiadomo: sesja + Warhammer umiera :P, ale mimo to zagramy, bo szkoda tracić czas.
Wysłałem Wam e-meil z detalami, czekam na zgłoszenie wyników do 8 lipca.

Jesli chcecie, to mozecie zagrac mecz i rewanż, a termin zgłoszenia wyników możemy przesunąć ale max o tydzien.

Bawcie się dobrze!

Obrazek

Zenmen
Plewa

Post autor: Zenmen »

A może mały turniej na pożegnanie 8 edycji? Chyba łatwiej się z terminem dopasować i może frekwencja byłaby wyższa?
Szkoda, że na forum GG nie było info o 13 lidze :(

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Łatwiej z terminem zgrac? Nie sądzę :)

Z resztą, sklep nie bardzo się nadaje do robienia turniejów WFB IMO.
Zachęcam do zainteresowania się turniejami, które organizuję w Adeptus Mechanicus.

Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Odnośnie forum GG, to mam wrażenie, graniczące z pewnością, ze nikt tam nie zagląda, w czerwcu pojawił sie 1 post (mój).
Polecam, mimo wszystko, śledzenie forum BP, tu zawsze informacje z pierwszej ręki :)

Obrazek

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Post autor: Glonojad »

W sumie fajny format :)
Uprawa warzyw od 1997 roku
ObrazekObrazekObrazek

ODPOWIEDZ