Master PGA "Przypraw sobie gębe" Poznań 24/25.11.2007
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
UWAGA!
Przy okazji wspomnianych przez kolege elfów...
Pamiętamy wszyscy o tym, że grać można zarówno na starych, jak i na nowych high elfach, prawda?
Aczkolwiek grając nowymi należy liczyć się z faktem że kwestie budzące wątpliwości które nie zostaną rozstrzygnięte przez LS do piątku 23.11 będa na miejscu rozstrzygane przez skład sędziowski turnieju w konsultacji z obecnymi na turnieju członkami wspomnianej loży.
To tyle. świeża aktualka zgłoszonych - jutro rano.
Przy okazji wspomnianych przez kolege elfów...
Pamiętamy wszyscy o tym, że grać można zarówno na starych, jak i na nowych high elfach, prawda?
Aczkolwiek grając nowymi należy liczyć się z faktem że kwestie budzące wątpliwości które nie zostaną rozstrzygnięte przez LS do piątku 23.11 będa na miejscu rozstrzygane przez skład sędziowski turnieju w konsultacji z obecnymi na turnieju członkami wspomnianej loży.
To tyle. świeża aktualka zgłoszonych - jutro rano.
- Kedziorson
- Masakrator
ponawiam pytanie:
czy mogę zamiennie użyć jazdy chaosu zamiast Voland ventors z RoW ?
odpiszcie bo od tego moja rozpa zależy
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
po raz drugi odpowiadam ze moznaKedziorson pisze:ponawiam pytanie:

Z pokojami jest luz i dajemy rade.
- Kedziorson
- Masakrator
o sory Szafa musiałem przeoczyć:D
tak dla przypomnienia - zostaly 2 dni, napisanie posta na forum jako zgloszenie nie wystarczaregulamin pisze: Rozpiski (w formacie txt, doc, xls lub html) + dane kontaktowe WRAZ Z PODANIEM ID ze strony http://www.adeon.livenet.pl/players.php proszę nadsyłać na adres: wojtekszafa@o2.pl do dnia 20 Listopada 2007 r.

Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Powiem tak: jeśi chcecie punkty za zgłoszenie, to do wtorku muszę mieć rozpiskę.
UWAGA! Ze względu na duże zainteresowanie zwiększamy limit do 80osób, może 82, ewentualnie 84 ale to już tak na maxa maksymalnie i nie więce.
Tego limitu nie przekroczymy żeby nie było ścisku.
Zabieram się za aktualke więc za parenaście minut bedzie nowa lista zgłoszonych.
UWAGA! Ze względu na duże zainteresowanie zwiększamy limit do 80osób, może 82, ewentualnie 84 ale to już tak na maxa maksymalnie i nie więce.
Tego limitu nie przekroczymy żeby nie było ścisku.
Zabieram się za aktualke więc za parenaście minut bedzie nowa lista zgłoszonych.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
EDIT: Mamy 78 osób, limit więc będzie wynosił 86 osób, osoby które sa na liście a nie przyjada będę wdzięczny za info wcześniej bo to oznacza kilka dodatkowych miejsc dla innych...
A od kiedy to na masterach są limity uczestników ??szafa@poznan pisze:EDIT: Mamy 78 osób, limit więc będzie wynosił 86 osób, osoby które sa na liście a nie przyjada będę wdzięczny za info wcześniej bo to oznacza kilka dodatkowych miejsc dla innych...
Rozpę pewnie podeślę niedługo, tylko zobaczę kto tam od nas chce jechać jeszcze z klubu

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
limity osob sa od zawsze. to ze zadko dochodziło sie do limitu nie znaczy ze go nie było 
btw. gratuluje zapowiadajacej sie frekwencji

btw. gratuluje zapowiadajacej sie frekwencji