Moderator: swieta_barbara
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Milczek pisze:Miałem na myśli raczej to, że jeżeli uważasz, że jesteś w czymś dobry, to pamiętaj, że gdzieś jest azjata, który robi to lepiej.
Też tak myślałem jak Singapur miał przyjechać po raz pierwszy na ETC. Przyjechali i poza miłymi uśmiechami i przyjacielską grą nie stawili oporu Europie ;pMilczek pisze:Miałem na myśli raczej to, że jeżeli uważasz, że jesteś w czymś dobry, to pamiętaj, że gdzieś jest azjata, który robi to lepiej.
Patrząc, że wzrost ceny wejściówki jest prawie logarytmiczny z roku na rok to już niedługa ta Ameryka Południowa może wyjść taniej.Karli pisze:Też tak myślałem jak Singapur miał przyjechać po raz pierwszy na ETC. Przyjechali i poza miłymi uśmiechami i przyjacielską grą nie stawili oporu Europie ;pMilczek pisze:Miałem na myśli raczej to, że jeżeli uważasz, że jesteś w czymś dobry, to pamiętaj, że gdzieś jest azjata, który robi to lepiej.
A nazwy bym nie zmieniał. Może co najwyżej na ETC Open. Nie chcielibyśmy chyba aby za 10 lat mistrzostwa przeniosły się np. do Ameryki Południowej
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewforum.php?f=18swieta_barbara pisze:Co się stało z TWF? Jakieś oddzielne forum dla ETC powstało?