Play Mini Of The Month LVIII
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Play Mini Of The Month LVIII
Witam wszystkich w kolejnej edycji
Dalej ciągniemy motyw z poprzednich edycji.
Będą 2 tematy, a dokładniej rzecz biorąc to tematem będzie freestyle - każdy może wziąć udział z tym co tam pomalował, jednak będzie taki mini-temat, przy którym jeśli uczestnik wypełni warunki dostanie 3 dodatkowe punkty
Mini-tematem tej edycji jest:
konwersja
Chyba tłumaczyć nie muszę ? Podstawka to nie konwersja, trzeba zaingerować w model.
Uściślając:
Możecie wziąć udział wszystkim co zmalujecie w tym okresie(oczywiście zgodnie z ideą konkursu - malujemy dla siebie, nie komercyjnie), jednak jeśli spełnicie "zadanie poboczne" to dostaniecie na starcie 3 głosy
Termin zgłaszania prac: 23.06.15 godzina 23:59
Dla przypomnienia zasady konkursu:
-Każdy uczestnik może zgłosić dowolną ilość prac.
-Prace muszą być wykonane własnoręcznie (w sensie malowania).
-Klasycznie muszą być to modele do armii uczestnika, nie mogą być to modele malowane na zamówienie lub z przeznaczeniem na sprzedaż.
-Jak sugeruje nazwa konkursu prace muszę być wykonane w danym(bieżącym) miesiącu. Mogą być zaczęte wcześniej, aczkolwiek musi być w nie włożona praca w owym miesiącu.
-nie naginamy zasad, nie kombinujemy, bo ja się cackać nie będę
Uwaga, teraz obowiązuje ograniczenie wielkości zgłaszanych prac. Zdjęcie konkursowe nie może mieć więcej niż 800x900 pixeli(szerokość x wysokość).
Jak zgłaszamy prace:
Aby zgłosić pracę trzeba najpierw ja umieścić w swoim temacie galerii, lub stworzyć nowy temat. Musi być w poście jasno zaznaczone, co jest na konkurs, oraz określone, które zdjęcie jest konkursowym - zdjęcie do głosowania może być tylko jedno!
Następnie należy wysłać do mnie PM'kę na tym forum jako zgłoszenie. Wystarczy podać link do tematu z modelem.
Prace niezgłoszone nie będą brane pod uwagę
W temacie PMki musi być uwzględniona nazwa i edycja konkursu(tzn. "PMotM LVIII" wystarczy).
Pozdrawiam
Dalej ciągniemy motyw z poprzednich edycji.
Będą 2 tematy, a dokładniej rzecz biorąc to tematem będzie freestyle - każdy może wziąć udział z tym co tam pomalował, jednak będzie taki mini-temat, przy którym jeśli uczestnik wypełni warunki dostanie 3 dodatkowe punkty
Mini-tematem tej edycji jest:
konwersja
Chyba tłumaczyć nie muszę ? Podstawka to nie konwersja, trzeba zaingerować w model.
Uściślając:
Możecie wziąć udział wszystkim co zmalujecie w tym okresie(oczywiście zgodnie z ideą konkursu - malujemy dla siebie, nie komercyjnie), jednak jeśli spełnicie "zadanie poboczne" to dostaniecie na starcie 3 głosy
Termin zgłaszania prac: 23.06.15 godzina 23:59
Dla przypomnienia zasady konkursu:
-Każdy uczestnik może zgłosić dowolną ilość prac.
-Prace muszą być wykonane własnoręcznie (w sensie malowania).
-Klasycznie muszą być to modele do armii uczestnika, nie mogą być to modele malowane na zamówienie lub z przeznaczeniem na sprzedaż.
-Jak sugeruje nazwa konkursu prace muszę być wykonane w danym(bieżącym) miesiącu. Mogą być zaczęte wcześniej, aczkolwiek musi być w nie włożona praca w owym miesiącu.
-nie naginamy zasad, nie kombinujemy, bo ja się cackać nie będę
Uwaga, teraz obowiązuje ograniczenie wielkości zgłaszanych prac. Zdjęcie konkursowe nie może mieć więcej niż 800x900 pixeli(szerokość x wysokość).
Jak zgłaszamy prace:
Aby zgłosić pracę trzeba najpierw ja umieścić w swoim temacie galerii, lub stworzyć nowy temat. Musi być w poście jasno zaznaczone, co jest na konkurs, oraz określone, które zdjęcie jest konkursowym - zdjęcie do głosowania może być tylko jedno!
Następnie należy wysłać do mnie PM'kę na tym forum jako zgłoszenie. Wystarczy podać link do tematu z modelem.
Prace niezgłoszone nie będą brane pod uwagę
W temacie PMki musi być uwzględniona nazwa i edycja konkursu(tzn. "PMotM LVIII" wystarczy).
Pozdrawiam
- Kacpi 1998
- Masakrator
kurde zawsze dajesz nie wiadomo ile czasu na jakieś pierdołki a jak jest temat wymagający czasu to nawet miesiąca nie dasz
dobrze gada, dać mu wódkiRasti pisze:No przecież to nie ja wymyślałem temat
Możemy przedłużyć, czemu nie. Jeśli tylko zaowocuje to większą ilością prac. Tylko do kiedy? tak 23.06? Tydzień na głosowanie i w sumie z wakacjami startujemy z nowym tematem?
Dzięki wielkie, wreszcie będę miał kopa na skończenie swojej armii bo leży i kurzem zarastaRasti pisze:Tylko do kiedy? tak 23.06?
Jest taka teoria, która mówi, że jak się skończy malować swoją armię to się umieraquins pisze:Dzięki wielkie, wreszcie będę miał kopa na skończenie swojej armii bo leży i kurzem zarastaRasti pisze:Tylko do kiedy? tak 23.06?
ale jeszcze nikt ze znanych mi osób tego nie dokonał
Ha, ha, niezłe! Musze zapamiętać.Mapet pisze: Jest taka teoria, która mówi, że jak się skończy malować swoją armię to się umiera
ale jeszcze nikt ze znanych mi osób tego nie dokonał
No na razie mam pomalowane dwa modele i sześć zaczętych, szybko nie wykorkuję
Dziwne... Pomalowałem już dwie swoje pełne armie do WFB i dalej żyję... Chociaż w sumie... Co to za życie.
A trzymając się głównego tematu - w ramach odstresowywania się od sesji będę sobie cośtam malował, a że praktycznie wszystkie moje szczurze modele to konwersje to z chęcią się z czymś zaprezentuję.
A trzymając się głównego tematu - w ramach odstresowywania się od sesji będę sobie cośtam malował, a że praktycznie wszystkie moje szczurze modele to konwersje to z chęcią się z czymś zaprezentuję.
Zatem to jest termin ostateczny? Chcę wiedzieć kiedy zakończę swój bytRasti pisze: tak 23.06?
- wind_sower
- Masakrator
też się przyłącze
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
ożesz, akurat coś robię, może zdążę...