KULTOWO DRUŻYNOWO III - 17.11.2007
Dzięki wszystkim za turniej, pozdro dla organizatorów i wszystkich przeciwników z którymi miałem okazję zagrać.
Specjalne podziękowania dla kotleta, który wyciągnął mnie na turniej, bo w listopadzie nie przewidywałem tego typu imprez.
Co do relacji to ograniczę swoją wypowiedź tylko do opinii, że naszemu turbo składowi( kotlet, karol i ja) poszło niespodziewanie dobrze.
pzdr.
Specjalne podziękowania dla kotleta, który wyciągnął mnie na turniej, bo w listopadzie nie przewidywałem tego typu imprez.
Co do relacji to ograniczę swoją wypowiedź tylko do opinii, że naszemu turbo składowi( kotlet, karol i ja) poszło niespodziewanie dobrze.
pzdr.
Tak jak Jacek napisałJedy Knight pisze:Czyż nie lepiej „grać fair”, pozwolić przerzucić Wybuch kowadła, czy wystawienie hierofanta na śmierć przed partią, a potem trochę pograć?Rybol pisze:I tak jak mówił Jedy turniej bardzo fajny, świetna atmosfera, mili ludzie fajne bitwy, oby takich turniejów więcej.
Złote kalesony nie były do zdobycia, ani za siódme, ani za szóste, ani nawet za pierwsze miejsce.
Cieszę się, że aż tyle osób o tym wiedziało.
Czyż nie lepiej po turnieju mieć ochotę na dalsze partie z miłymi i wymagającymi przeciwnikami, spotkanymi na turnieju?
Cieszę się, że aż tyle osób o tym wie.

Właśnie dlatego turniej uważam za bardzo udany i wróciła mi ochota do grania w battla

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Spróbuj grać na 3 magachPedros pisze:A ja musze albo zaczac grac tkami albo wykminic rozpe we ktore cisna a nie remisuja ...

- marcus_cheater
- Oszukista
Linux Ty jesteś jego idolem... I dzięki za punkty dla mojej drużyny...młody zawodnik Piotrek w elo fajnym czerwonym dresiku Reeboka

eee tam ,WE dobre sąA ja musze albo zaczac grac tkami albo wykminic rozpe we ktore cisna a nie remisuja ...

@Linux
Piwa nie będzie .....

Oj tak Linux jest prawdziwym idolem i autorytetem battla.
http://www.youtube.com/watch?v=RUGij_sXrTo

http://www.youtube.com/watch?v=RUGij_sXrTo

- swieta_barbara
- habydysz
Masz u mnie chalenge Ty noobie.
Liniux jest kiepski, bo daje sobie srac na twarz.
fota usunięta jako megaobsceniczna - nie dość, że jest nań Linux, to jeszcze do tego goła dupa Tigeriusa (!) -- Tomash
Liniux jest kiepski, bo daje sobie srac na twarz.
fota usunięta jako megaobsceniczna - nie dość, że jest nań Linux, to jeszcze do tego goła dupa Tigeriusa (!) -- Tomash

Straszna
Gdzie jest moderator?

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

- marcus_cheater
- Oszukista
Linux jest bardzo w porządku... Kto jeszcze chce na chellenga??;-)
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ah te wspomnienia z Lublina
fotka zacna 

Przez cały czas staram się o tym zapomnieć i nie karać Tigeriusa... Jak zwykle niezawodni gracze w battla przypominają mi o tym nieprzyjemnym zdarzeniu... Obiecałem Tigeriusowi zemstę i zostanie ona wykonana... Obiecuję, wiec bądźcie tego pewni, jak Fisher jest moją 2 mamą(a jest jak cholera)..
Jasiu mój obrońco wynagrodzę twoje trudy na PGA
PS: Ja też chce zagrać z Barabarą , ale najbardziej z całej ekipy Jeźdźców Fisherem...
Jasiu mój obrońco wynagrodzę twoje trudy na PGA

PS: Ja też chce zagrać z Barabarą , ale najbardziej z całej ekipy Jeźdźców Fisherem...
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD