[Radom] 27-06-2015 - FINAŁ 4CT

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

Re: [Radom] 27-06-2015 - FINAŁ 4CT

Post autor: White Lion »

ale o co ten flejm ?

Przecież w Radomiu wszyscy rozmawialiśmy z chłopakami z Rzeszowa o turnieju u nich i wszyscy byliśmy chętni.
Przecież już teraz są jednym z uczestników Turnieju Czterech Miast.

Kanadian słusznie zauważył że skoro wszystkie dotychczasowe ustalenia odbywały się pomiędzy 4rema organizatorami z naszych miast to również i to powinno być tak ustalone.
W zeszłym roku wszyscy zgodnie ustaliliśmy (organizatorzy) że obojętnie od ilości chętnych miast liczba turniejów się nie zmienia.
I dlatego w 100% go popieram żeby to omówić w zamkniętym gronie nawet jeśli to czysta formalność bo każdy się zgadza.

Ja do Rzeszowa na pyszne tortille i złoty napój zawsze chętnie przyjadę :)

p.s. nie przelewajmy na siebie nawzajem radości z nowej edycji Panowie :twisted:
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Chciałbym rzucić na regulamin inicjatywy. Poznać jakie były ustalenia. Z ciekawości. Chcę poznać zapisy dające Radomowi (Kanadianowi) przewagę w głosowaniu (chodź jest całkowicie logiczna, gdy skład jest 4 osobowy). O ile takie zapiski w ogóle są.

Flamem bym tego nie nazwał co po prostu chęcią poprawy. Jeżeli jest w tym coś złego to nie rozumiem.

Awatar użytkownika
Kanadian
Falubaz

Post autor: Kanadian »

Zapisu dający mi przewagę w głosowaniu nie ma, było to ustalane jeszcze w fazie sprzedaży pomysłu reszcie, wtedy miały być 3 miasta Radom-Kielce-Lublin, nazwa jaka myślałem zaproponować to Triada. Ale to chyba Ukalez zaproponował by dołączyć Mielec, więc propozycja nazwy przepadła :cry:. Nie widziałem przeszkód, poza problemem jak głosowanie pójdzie pól na pół, więc jako inicjator całego zamieszania zastrzegłem sobie prawo do tie break'u, i ot problem rozwiązany i uzyskałem przewagę w głosowaniu :twisted:. Poszedł pomysł zrobienia turnieju ala 4 skocznie. Nie wiem kto pierwszy powiedział że to będzie turniej 4 miast, i kto użył 4ct, ale od tamtego momentu twór żyje własnym życiem.

resztę musisz szukać na forum.

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Dzięki!

Wszystko jasne.

Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

Post autor: White Lion »

Zaznaczę tylko, że ani razu nie było potrzeby korzystania z "tie breaka" i do tej pory wszystko przechodziło jednogłośnie więc dla mnie nie jest problemem ta opcja dla Kanadiana.

Nazwę 4CT wymyśliłem i pierwszy raz zastosowałem ja.

Panowie, przecież to oczywiste że Rzeszów z nami będzie grać bo to fajne chłopaki są i dają dobre żarcie na turnieju tylko zróbmy wszystko zgodnie z 4letnią tradycją.
Oficjalnie to przegłosujemy, oczywiście przyjmiemy to waląc pięściami w stół przez aklamację, a potem wypijemy z Rzeszowem flaszkę na następnym turnieju jako "wkupne" :)
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1

Awatar użytkownika
Kanadian
Falubaz

Post autor: Kanadian »

White Lion pisze:Zaznaczę tylko, że ani razu nie było potrzeby korzystania z "tie breaka" i do tej pory wszystko przechodziło jednogłośnie więc dla mnie nie jest problemem ta opcja dla Kanadiana.
A kogo to obchodzi, nie wiem nie zwracałem na to aż taką uwagę. Ważne że miałem jakąś przewagę :mrgreen:.

ODPOWIEDZ