Bóg wybacza...Twoja stara nigdy!!!
Bóg wybacza...Twoja stara nigdy!!!
NAZWA: Bóg wybacza...Twoja stara nigdy!!!
DATA: 02.12.2007
CENA:5 złotych
MIEJSCE: ul. Nasielska 3 -hala sportowa gimnazjum(był tam rozgrywany pierwszy turniej w Pomiechówku)
FORMAT:2250
"Gdzie jest moja rozpa pod chaos..."
Każdy gracz ma prawo zabrac ze sobą na turniej 3 rozpiski.
Rozpiskę wybieramy przed bitwą po poznaniu armii przeciwnika.
Na turnieju można grac tylko jedną armią.
GRAMY: na stołach o wymiarach 72x48 cali na JAWNE rozpiski.
ZACZYNAMY: od 10
ZGŁOSZENIA: proszę wysyłać na mail turniejwpomiechowku@o2.pl dane gracza (Pełne Zgłoszenie: imię , nazwisko, armia, id ,rozpiska; za nie przysłanie pełnego zgłoszenia są 3 pkt. karne)
Scenariusze:: Brak
Generał 100, ćwiartki po 100 pkt.
OCENA HOBBYSTYCZNA:
Brak
PUNKTACJA BITEW:
Progi co 225 punktów.
ŁĄCZNA PUNKTACJA:
max 60 z bitew
DATA: 02.12.2007
CENA:5 złotych
MIEJSCE: ul. Nasielska 3 -hala sportowa gimnazjum(był tam rozgrywany pierwszy turniej w Pomiechówku)
FORMAT:2250
"Gdzie jest moja rozpa pod chaos..."
Każdy gracz ma prawo zabrac ze sobą na turniej 3 rozpiski.
Rozpiskę wybieramy przed bitwą po poznaniu armii przeciwnika.
Na turnieju można grac tylko jedną armią.
GRAMY: na stołach o wymiarach 72x48 cali na JAWNE rozpiski.
ZACZYNAMY: od 10
ZGŁOSZENIA: proszę wysyłać na mail turniejwpomiechowku@o2.pl dane gracza (Pełne Zgłoszenie: imię , nazwisko, armia, id ,rozpiska; za nie przysłanie pełnego zgłoszenia są 3 pkt. karne)
Scenariusze:: Brak
Generał 100, ćwiartki po 100 pkt.
OCENA HOBBYSTYCZNA:
Brak
PUNKTACJA BITEW:
Progi co 225 punktów.
ŁĄCZNA PUNKTACJA:
max 60 z bitew
Ostatnio zmieniony 26 lis 2007, o 20:58 przez Zyraf, łącznie zmieniany 3 razy.
Lista Zgłoszonych:
Markus Cziter
Brat Markusa
Slanesh
Żyraf
Dajed
Kołata
Jasiuuu
Pocisk
Rafał
Dastor
Gąsior
Manfred
Linux
Kielon
Stasiuuu
Assur
Baton
Djuk
Niedbal
Lires
Falko
Green
Angelus
Shino
KIK ASS!!!!
Bless
Markus Cziter
Brat Markusa
Slanesh
Żyraf
Dajed
Kołata
Jasiuuu
Pocisk
Rafał
Dastor
Gąsior
Manfred
Linux
Kielon
Stasiuuu
Assur
Baton
Djuk
Niedbal
Lires
Falko
Green
Angelus
Shino
KIK ASS!!!!
Bless
Ostatnio zmieniony 1 gru 2007, o 16:12 przez Zyraf, łącznie zmieniany 20 razy.
A jak sobie poradzicie z zablokowaniem typu "to ja biorę rozpę ze smokiem - ok, to ja biorę rozpę z 4 cannonami - to ja biorę rozpę bez smoka i ze skautami - itp. itd."?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
poznajemy armię przeciwnika, nie rozpiskę. ja bym to przynajmniej tak rozumiał.Rozpiskę wybieramy przed bitwą po poznaniu armii przeciwnika.
Spotyka się gracz A i BTomash pisze:A jak sobie poradzicie z zablokowaniem typu "to ja biorę rozpę ze smokiem - ok, to ja biorę rozpę z 4 cannonami - to ja biorę rozpę bez smoka i ze skautami - itp. itd."?
A: siema ja gram dziś vampirami.
B: elo, a ja dziś imperium.
A: okej to na 3, 2, 1 pokazujemy sobie rospy.
B:spoko
@Gosior Pomyśli się. Inni gracze nie mają nic przeciwko?
Ale osoby które mają armie na 2250 też mogą zagrac, tylko że przez cały turniej jadą jedną rospą.Kotlet pisze:Pomysl generalnie wporzo...ale to promuje osoby,ktore maja armie na 5000k ,we wszystkich mozliwych kombinacjach.
Pozycze smoka,32 driady,20 lucznikow i 10 WR.
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
jak się chce, to się wszystko da. nawet używając tego samego zestawu figurek można zrobić różne rozpiski. wszystko leży w kwestii złożenia bohaterów i oddziałów.Zyraf pisze:Ale osoby które mają armie na 2250 też mogą zagrac, tylko że przez cały turniej jadą jedną rospą.
przychylam sie CZY GRACZE ZGADZAJA SIE ZEBY TURNIEJ BYL 2 W NIEDZIELE ZAMIAST 1 W SOBOTEZyraf pisze: @Gosior Pomyśli się. Inni gracze nie mają nic przeciwko?
panowie i panie to nie trudne odpowiedziec takze poprosilbym zeby osoby ktore sie juz zglosily napisaly czy niedziela czy sobota czy im wszystko jedno.
dziekuje
- marcus_cheater
- Oszukista
Ja ogólnie nie mam nic przeciwko... Jak się odbędzie w niedzielę to przyjedzie ze mną jeszcze mój brat, bo niestety w sobotę nie może, więc niedziela to dla mnie nawet lepiej...
ty Kotlet nic nie mów bo znowu nie przyjedziesz bo zaśpisz
ostatnio mnie driady na motorach napadły dzownie do panzer elite wodza Kotletiusza a on mówi że śpi
ja osobiście wolałbym w sobote aczkolwiek może być niedziela
to może zmniejszcie troche punkty ? bo te 2250 to już się rzygać chce
i wtedy więcej osób będzie miało możliwośc dość sporej rozbieżności we wszystkich 3 rozpach
ostatnio mnie driady na motorach napadły dzownie do panzer elite wodza Kotletiusza a on mówi że śpi
ja osobiście wolałbym w sobote aczkolwiek może być niedziela
to może zmniejszcie troche punkty ? bo te 2250 to już się rzygać chce
i wtedy więcej osób będzie miało możliwośc dość sporej rozbieżności we wszystkich 3 rozpach
- marcus_cheater
- Oszukista
Oooo to to... Manfred ma rację- mniejszy format to nie tylko więcej możliwości, ale też krótszy czas gry, a co za tym idzie to wszystko się tak nie dłuży w cho*#$ę, bo już czasami po trzeciej bitwie to się odechcewa grać...
- marcus_cheater
- Oszukista
Jak lord to nie mniej niż na 2250pkt, bo inaczej to bez sensu... A może byście kiedy border patrol zrobili??
Fajny pomysł
Moje 6k wreszcie się przyda...
Będę na 99%
Moje 6k wreszcie się przyda...
Będę na 99%
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD