[Pszczyna], 11.07.2015, EURO, Trening na DMP

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: [Pszczyna], 11.07.2015, EURO, Trening na DMP

Post autor: QQrydza »

Poszło za Sola Elthariona i mnie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

Chyba Ci się coś pomyliło z Solem i Eltharionem...

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Dotarły przedpłaty od Brodacza, Big Bossa, Qca, Sola i Elthariona. Aktualizacja listy w pierwszym poście.

Mamy już 10 osób z przedpłatami. Osoby, które na pewno chcą przyjechać powinny się pospieszyć z przelewami. Zapraszam bo naprawdę warto. Ładne stoły i tereny, blisko rynek, Pałac Książęcy z parkiem i dużo knajpek z różnym jedzeniem. Dużo parkingów a z dworca to raptem około 15 minut piechotką.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Zamaist Sola i lethariona jest Lothar i Bercik - koniec koncow niewielka roznica :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

:wink: OK zmieniam

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Zostały już tylko 4 miejsca.

ajt
Kradziej

Post autor: ajt »

Sprawdź proszę przelew ode mnie. Wysłałem w czwartek

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Asterix (organizator) ma sprawdzić.

Awatar użytkownika
jackie
Mudżahedin

Post autor: jackie »

Sprawdz przelew za mnie, traxosa i dzicke. Poszedł w piatek rano

Marek B.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Marek B. »

Dopisz proszę do listy. Przelew nadany.

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

W poniedziałek potwierdzę listę osób według kolejności wpłat. Nie wiem Marku czy będzie miejsce jeszcze.

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Mamy komplet graczy, lista zaktualizowana w pierwszym poście.

@Marek
Twoja wpłata wpłynęła niestety jako 19. Sklep Valador w osobach Asterixa i Lesika zwolnił Ci jednak jedno ze swoich miejsc. Zapraszamy więc w sobotę do pięknej Pszczyny. Asterix i Lesik będą naszym buforem bezpieczeństwa jakby ktoś nie dojechał.

Jeśli komuś coś wypadnie i nie będzie mógł przyjechać to bardzo prosimy o info. Jak nic się nie zmieni to z organizatorem zrobię w środę wieczorem losowanie pierwszej rundy tak aby każdy mógł już od razu podchodzić do właściwego stołu i na nic nie czekać.

Ocena hobbystyczna zostanie wykonana w miarę możliwości na starcie turnieju lub w czasie pierwszej bitwy.

EDIT:
Asterix i Lesik idą razem jako rezerwowi, w związku z tym jeszcze jedna osoba może wysłać przedpłatę i wskoczyć na ostatnie miejsce. Jak do środy nikt taki nie wpłaci to ostatnie miejsce zajmuje jeden z nich.

Marek B.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Marek B. »

Dziękuję Pięknie. Pojawię się na pewno.

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Pary na pierwszą bitwę (tajne losowanie odbyło się we współpracy z Asterixem):

1. Belial - Marek B. (challenge)
2. Traxors - Krzemi
3. Big Boss - Brodacz
4. Dzićka - Lesik
5. Jackie - Qc
6. Redek - Lothar
7. Franek - ...
8. ... - DużyPaweł
9. Benek - Cichy

Jest jeszcze możliwość dołączenia jednej osoby do turnieju. Wskoczy ona wtedy na miejsce Lesika, ale wpłata musi być błyskawicznie załatwiona.
Ostatnio zmieniony 9 lip 2015, o 19:23 przez RedScorpion, łącznie zmieniany 1 raz.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Bercik wypadl - ale ktos moze przejac jego przedplate, jezeli da mi dyche na turnieju

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Jak nikt się nie zgłosi to jego miejsce zajmie Asterix, żeby nie było bye. Tylko wtedy przedpłata przepadnie.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

RedScorpion pisze:Jak nikt się nie zgłosi to jego miejsce zajmie Asterix, żeby nie było bye. Tylko wtedy przedpłata przepadnie.
Taki life, wroci w nagrodzie :D

ajt
Kradziej

Post autor: ajt »

Niestety za mnie też kogoś trzeba szukać. Jeśli ktoś chętny, również odstąpie miejsce.

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Cholerka ludzi tak nie wypada :cry:

Ktoś jeszcze chętny na turniej??? Pojawiły się miejsca.

Awatar użytkownika
Dzićka
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Dzićka »

Ma ktos pozyczyc 9 ripperow i slanna ?

ODPOWIEDZ