Łódz - znajdzie sie kimanie w schornisu, ew. na chacie u kogos, wowczas za darmoche.
No kiedyś było tak w regulaminie, że nie można było odgórnie limitować liczby uczestników. Ale nie pamietam gdzie ten zapisek był.Asassello pisze:limity osob sa od zawsze. to ze zadko dochodziło sie do limitu nie znaczy ze go nie było
btw. gratuluje zapowiadajacej sie frekwencji
A ja?szafa@poznan pisze:@kolata: niby jest dokladnie 86 osob w tej chwili, aczkolwiek pewnie ktos jeszcze zrezygnuje, wiec radze wyslac rozpe i czytac uwaznie - bedziesz pierwszy w azie czyjejs rezynacji.
Zadzwon do Mnie w czwartek i mi przypomnij bym spakowałLinuX pisze:Pytanie do Furiona i innych wampirzych graczy(może tak jak na masterze blasterze Szmaja):
Porzyczyłby mi ktoś Blood Dragona na koniku i 3 Fell Baty... Pewny Browar(jak szmaja porzyczy to 2 za Blasterka)... Szyn
szafa@poznan pisze:@maciek - dostaniecie namiar na schronisko, chyba ze czyjes mieszkanko wam odpowiada to wowczas dostnecie namiar na kogoś z nas.
Czyli spokojnie można wpaść około 2 w nocy do Poznania i trafić jakoś z dworca do schroniska? Wrzućcie jakiś namiar na to schronisko bo mamy dylemat o której pociąg łapać. No i czy ktoś nam drzwi otworzy w tym schronisku w piątek w nocy.szafa@poznan pisze:Z pokojami jest luz i dajemy rade.
mój brat może Ci wziąć.Inferno pisze:A ktoś od was jedzie Dudi ?
Pytanie do organizatora:
Moge wystawic kusznikow De jako mengili ?
Potrzeb7uje juz tlyko 48 night goblinow czekam na pomoc !! HELP me!!