[Pszczyna], 11.07.2015, EURO, Trening na DMP
Re: [Pszczyna], 11.07.2015, EURO, Trening na DMP
Łukaszu mam nadzieję, że po tak licznej obsadzie z SSu, ktoś od Was pojawi sie na naszym turnieju za tydzień 

Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
SS na razie tam nie ma bo bladzimy 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
zaf pisze:LOL
Z czego Ha?
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Raczej nie
- RedScorpion
- Falubaz
Ja niestety nie mam szans. Nie wiem jak reszta.Heretic pisze:Łukaszu mam nadzieję, że po tak licznej obsadzie z SSu, ktoś od Was pojawi sie na naszym turnieju za tydzień
Było dobrze. Dzięki wszystkim za przybycie.
Wyniki:
Poniżej wyniki turnieju :
1. Big Boss (WOCH) 59 (w tym 8 hobbystyka)
2. DużyPaweł Dwarfs) 53 (w tym 10 hobbystyka)
3. Dzićka (Lizardmen) 48 (w tym 0 hobbystyka)
4. Marek B (DOCH) 48 (w tym 6 hobbystyka)
5. Krzemi (Dwarfs) 46 (w tym 6 hobbystyka)
6. Asterix (O&G) 41 (w tym 10 hobbystyka)
7. Benek (Vampire Counts) 41 (w tym 10 hobbystyka)
8. Redek (Skaven) 39 (w tym 10 hobbystyka)
9. QC (HE) 38 (w tym 10 hobbystyka)
10. Lothar (Dwarfs) 34 (w tym 0 hobbystyka)
11. Belial (Dark Elves) 32 (w tym 11 hobbystyka)
12. Lesik (Empire) 26 (w tym 9 hobbystyka)
13. Jackie (WOCH) 24 (w tym 9 hobbystyka)
14. Franek (High Elves) 24 (w tym 4 hobbystyka)
15. Brodacz (Krasnoludy) 21 (w tym 8 hobbystyka)
Ze zwycięzcami się skontaktujemy jakoś najbliższym czasie.
Wyniki:
Poniżej wyniki turnieju :
1. Big Boss (WOCH) 59 (w tym 8 hobbystyka)
2. DużyPaweł Dwarfs) 53 (w tym 10 hobbystyka)
3. Dzićka (Lizardmen) 48 (w tym 0 hobbystyka)
4. Marek B (DOCH) 48 (w tym 6 hobbystyka)
5. Krzemi (Dwarfs) 46 (w tym 6 hobbystyka)
6. Asterix (O&G) 41 (w tym 10 hobbystyka)
7. Benek (Vampire Counts) 41 (w tym 10 hobbystyka)
8. Redek (Skaven) 39 (w tym 10 hobbystyka)
9. QC (HE) 38 (w tym 10 hobbystyka)
10. Lothar (Dwarfs) 34 (w tym 0 hobbystyka)
11. Belial (Dark Elves) 32 (w tym 11 hobbystyka)
12. Lesik (Empire) 26 (w tym 9 hobbystyka)
13. Jackie (WOCH) 24 (w tym 9 hobbystyka)
14. Franek (High Elves) 24 (w tym 4 hobbystyka)
15. Brodacz (Krasnoludy) 21 (w tym 8 hobbystyka)
Ze zwycięzcami się skontaktujemy jakoś najbliższym czasie.
krzemi gral wochem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- RedScorpion
- Falubaz
Wiem, tak też wysłałem do ligi. Asterix się pomylił.
Asterixowi mozna wszystko wybaczyć!
Generalnie - spoko turniej, fajna miejscowka (juz wiem gdzie jest parking) no i motywacja do gry - warzywniak na drugim pietrze i NARA!
Polecam i zapraszam w niedzielę do miejcówki SS
Generalnie - spoko turniej, fajna miejscowka (juz wiem gdzie jest parking) no i motywacja do gry - warzywniak na drugim pietrze i NARA!

Polecam i zapraszam w niedzielę do miejcówki SS

Też zwiedziłem parę razy ścisłe centrum Pszczyny. Nawet zrobiłem rundkę honorową wokół rynku omijając ulokowane na jezdni betonowe kwietniki. Dla osób z zewnątrz koniecznie dajcie numer telefonu i mapkę.
A na poważnie. Fajnie dopięty turniej. "Skromny" rozmiarami czasomierz z rzutnika na ścianie. Fajna atmosfera.
A na poważnie. Fajnie dopięty turniej. "Skromny" rozmiarami czasomierz z rzutnika na ścianie. Fajna atmosfera.
To z emocji wszystko. Poza tym ksywe ma jakby grał krasnoludami hehe.-Qc- pisze:krzemi gral wochem
Centrum jest bardzo przyjemne jak jest fajna pogoda więc nic straconego - następnym razem damy mapkę i kontakt bo faktycznie teraz umknęło - byłem przekonany że macie namiary przynajmniej na Beliala

Dzięki za gry wszystkim z którymi grałem. Fajnie jest zagrać z kimś nowym ale pewnie teraz znowu nie będę się mógł przez jakiś czas nigdzie wybrać (teraz też miałem nie grać ale że było nieparzyście to musiałem zagrać jednak - okazało się że mimo że gram to nadal jest nieparzyście hehehe - niesamowita sprawa).
Tymczasem powracam do grania po nocach u siebie ...
... tabela sumaryczna już niedługo gdzieś się pojawi.