Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Re: Piłka nożna

Post autor: kangur »

Spodziewałem sie lepszych emocji ,ktore tak naprawde pojawiły sie dopiero przy karnych :wink:
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

kangur022 pisze:Spodziewałem sie lepszych emocji ,ktore tak naprawde pojawiły sie dopiero przy karnych :wink:
Jak w całym nudnawym turnieju. Jak to ma być ta nowczesna piłka na najwyzszym poziomie to dzieki :D Wolę Manchester - lester city :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Trzeba docenić to, co Skorża robi w Poznaniu. Odkąd zawitał w tym klubie Lech idzie jak burza. Dzisiaj też nie zostawili złudzeń Legii. Mina Berga - bezcenna. Po raz kolejny okazuje się, że PR-em się nie zdobywa laurów, niestety...

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Łysy kombinuje jak Van Gaal w Manchesterze. Ustawia skrzydłowego na dziesiątce, lewego obrońcę na prawym skrzydle, środkowego obrońcę na defensywnym pomocniku i robi za zdziwionego że to nie działa. W FM2015 każda drużyna objechałaby taką Legię bez zmrużenia okiem. Jak i dziś. Już dawno Legia prosi się o 1-4-1-4-1 ale po co ? Bramek tracimy tyle samo co zawsze a do tego nic nie strzelamy.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Kerwantes
Mudżahedin

Post autor: Kerwantes »

Berg rozpieprzył tą drużynę kompletnie. Już samo granie 5cioma obrońcami oznacza że ten patałach nie ma kompletnie pomysłu na grę i do tego wykończył ofensywny styl Legii. To jest najgorsza Legia od lat.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Nie wie groszek ale chyba ostatnie 2 transfery napawaja Cie optymizmem co do LvG :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Bez Otamendiego i Schneiderlina i tak o kant tyłka potłuc to okienko.

de Gea
Darmian-Otamendi-Rojo-Shaw
Schweinsteiger-Schneiderlin
Depay-Herrera-Di Maria
Rooney

Valdes
Valencia-Smalling-Jones-Blind
Carrick-Fellaini
Young-Mata-Januzaj
Wilson

Tak chcę żeby to wyglądało w tym sezonie...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Francuz podbno dogadany, co do SO to jednak wolalbym ramosa, ale to chyba nierealne

Generalnie musi byc ejden mega glosny marketingowy transfer - pod umowe z addidasem, cos za 100 milionow. Wiec ciekawe co to. Szkoda ze Ibra podobno dogadany z Milanem

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

A dla mnie na każda pozycję przy powyższym ustawieniu musi być po dwóch równorzędnych graczy żeby w razie kontuzji/lżejszego meczu/odpoczynku gościa z pierwszego składu/braku formy wchodził zmiennik i zarówno on jak i drużyna wiedziały automatycznie co zrobi i gdzie wyjdzie na pozycję. Pasuje do nas również 1-4-1-4-1 .

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Już o tym kiedyś rozmawiliśmy, że Ibra pasowałby w opór. Szkoda go do Serie A, ale może tam strzeli jeszcze kilka głupich goli ;)

Ramos, sramos - ja wolę Otamedniego, może wtedy Roj-ADM-Ota zacznie banglać

NAPADZIOR potrzebny od zaraz!

Inna rzecz: gra ktoś w Fantasy PL?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Ja gram w Bolt Action 8)

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Dymitr pisze:Inna rzecz: gra ktoś w Fantasy PL?
Grałem w "Metro". Mógłbym popykać w to. :P
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Agent edward na dzis wieczor zapowiada kolejna paczke hitow transferowych (Manchester chce zabrac nowe nabytki do USA, tylko Otamendi nie zostanie dograny na szybko bo ma urlop po CA)

Morgan juz dogadany - kolejna poltka to Benteke (akurat smutna bo to bolo :P na tym poziomie wolałbym Austina)

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

z Otamendim to cala saga się zrobiła bo teraz MC chce przelicytować

a tu taki gol z rabony że aż stary Maradona się ucieszył na trybunach:
https://www.youtube.com/watch?v=sGOhbjHzt9k

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Jak wam sie podoba grupa na mundial w Rosji?
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

kangur022 pisze:Jak wam sie podoba grupa na mundial w Rosji?
Mniej więcej tak samo, jak grupa na finałach mundialu w Korei :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

kangur022 pisze:Jak wam sie podoba grupa na mundial w Rosji?
z Rumunia reprezentacja Polski wygrała tylko 4 gry, przegranych aż 14
z Danią 7 wygranych i 12 porażek
z Czarnogórą zagrane tylko dwa mecze - dwa ciężko wywalczone remisy

https://pl.wikipedia.org/wiki/Reprezent ... zentacjami

w mediach oczywiście zachwyty jakim to wielkim faworytem jesteśmy
i - (podobnie jak przed naszym euro) jak szczęśliwe było losowanie
jak zwykle...

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Wiadomo ,ze nie mozna sie mistrzostwa spodziewac ,ale jest szansa na wyjscie z grupy
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Mam jakis blad w internecie

Jak wchodze na strone ekstraklasa, to peirwszy w tabeli jest Piast, druga Cracovia, a lech poznan ma mniej punktów niz termalica

ktos zna na to antywirusa?

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

-Qc- pisze:Mam jakis blad w internecie

Jak wchodze na strone ekstraklasa, to peirwszy w tabeli jest Piast, druga Cracovia, a lech poznan ma mniej punktów niz termalica

ktos zna na to antywirusa?
Trener Rotacja jest sprawcą :x

ODPOWIEDZ