Prośba do Administracji Dyskusji Ogólnej

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Re: Prośba do Administracji Dyskusji Ogólnej

Post autor: syrius »

Swoją drogą ciekawe, jak sami pracownicy GW w sklepach reagują na zmiany jeśli byli fanami WFB? ;)

Idąc tokiem dzielenia forum, w takiej sytuacji trzeba podzielić dla fanów 1,2,3,4,5,6,7,8 edycji oddzielne pod fora, z kolejnymi na rozpiski, raporty, itd.

Trochę idziemy w kierunku, jakiegoś szaleństwa. AoS lepiej, jakby znalazł się w jakimś innym miejscu i miał swoje fora. To troszkę, jak trzymanie kibiców różnych drużyn na jednym forum. Potrzeba będzie turbo moderacji. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Ban polecial.

Awatar użytkownika
Meekee
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Meekee »

Nie, nie jak różnych drużyn.

Obecnie jesteśmy w sytuacji przejściowej, typu zmiana edycji czy nawet gry i wiele stoi pod dużym znakiem zapytania, tak samo organizacja strukturalna forum.

Za rok może się wyjaśni :D
Poza tym segregacja jest ok i sprzyja porządkowi, przy czym będzie to tymczasowa segregacja, bo nie wiadomo jak się sprawy potoczą.

Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Post autor: syrius »

Ziemko pisze:Ban polecial.
Ale, że dla mnie? Czuję się wyróżniony! :mrgreen:
A, poważnie to po prostu pytam się, czy jest sens na dzielenie, aż tak ostro forum. Nie ukrywam, że chętnie bym dyskutował o starych edycjach, jednak pytanie czy takie działy byłyby aktywne? Raczej słabo.

Co do AoS'a, to raczej wydzielenie mu miejsca nie powinno stanowić problemu? Sam zresztą (i pewnie nie tylko ja) obserwowałbym, jak się ten system przekształca. Zresztą mam podstawkę, to może i zagram. :wink:

heimdall89
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: heimdall89 »

Ja też tak uważam, ale niestety z powodu niedojrzałości i zazdrości co niektórych osób jest to chyba niemożliwe :/. Jako wyjście mieliśmy nowe forum, albo 1 temat w dziale inne (co jest słabe). Wg. mnie najlepsze by było zrobienie dużego działu między WFB a Inne Systemy. Jak pisałem - zwiększyło by to liczbę użytkowników (którzy rejestrowali by się ze względu na AoS a może z czasem zagrali by i w battla. Niestety nie wszyscy to widzą...

ODPOWIEDZ