Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Reklama google np: http://www.forum.hobbit.net.pl/viewtopi ... 7733#17733 ostatni post to google bot :p
Wikipedia, zią?Pawełek pisze:co to jest gogle bot?
Ogólnie: spider, czyli aplikacja chodząca po całym internecie, dzięki której Google zbiera informacje o stronach do swojej bazy do wyszukiwarki.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Załamałam się. Idę spokojnie korytarzem szkolnym i nagle słyszę za swoimi plecami "patrz, ta przed nami ma zaje**sty tyłek". Po czym komentatorzy przyspieszyli, żeby zobaczyć kim jestem i jedyne, na co było ich stać to: "przepraszam pani profesor"... OK - abstrahując od wyglądu mojego tyłka - chyba wyglądam zbyt smarkato na nauczycielkę :/
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Possstrafiam wsiśkie plewy!
Ale była kupa na Falkonie
Dostałam najwyższą ocenę hobbystyczną ale splewiłam ostro, przedostatnie miejsce
haha, w życiu takiego pecha w rzutach nie miałam, jedno zwycięstwo a i tak tylko punktowe 
No, ale Haku jest Niezwykły - WYGRAŁ TURNIEJ!
Tak czy siak więc wszystko zostaje w rodzinie
Ale była kupa na Falkonie

No, ale Haku jest Niezwykły - WYGRAŁ TURNIEJ!

Tak czy siak więc wszystko zostaje w rodzinie

@Yudokuno: ROOOTFL 
Powinnaś chyba się cieszyć, że Twój tyłek kręci nastoletnich chłopców?

Powinnaś chyba się cieszyć, że Twój tyłek kręci nastoletnich chłopców?

Taa a później oskarża Ją o gwałt... patologia się w szkołach dzieje.. (mówię o gimnazjach, bo w moim liceum jest "szuper" :p)
goraca 15 letnia laska? ;] no to sie ciesz, bo potem bedzie ze przeminelo z wiatrem 
Skaven, gratuluje, Hak- nast. razem zycze wiecej szczescia

Skaven, gratuluje, Hak- nast. razem zycze wiecej szczescia

@Yudokuno poucz trochę w liceach tam nie powinni przynajmniej tak mówić na głos 

ale... ja uczę w technikum... przedział wiekowy 16-20... nawet nauczyciele często wołają za mną "ej ty - dzwonek był, czemu nie jesteś na lekcji?", jeśli nie zauważą identyfikatora. A jak go nie mam, to muszę się tłumaczyć, że ja NAPRAWDĘ uczę w tej szkole :/
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Póki się do tego otwarcie przyznajesz, póty nie jesteś jeszcze staraSkavenblight pisze:Kurde, 2 lata starsza jestem...

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mam neta!!! Co prawda na chama pociąłem kabel który mi do routera dodali i połączyłem na skrętki bo nie miałem jak zacisnąć końcówek, ale net śmiga. Strzeżcie się spamerzy moderator powrócił. 

A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: