Alternatywne figurki dwarfów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Alternatywne figurki dwarfów
Pancerze mają fajne ale są chyba dość sporzy (chyba gdzieś na forum widziałem tych ściborów w armorach pomalowanych do Blood Bowl). Za to broń jakaś taka... prosta
Mam jego Steam Guard a to dość pękate jednostki i jak dla mnie wpasowują się w klimat armii. Wielkość - oczywiście wyższe niż GW. Lepiej pasują do starych kraśków, gdyż Ścibor trzyma się tradycji dawania swoim dawi twarzy a nie jakiegoś przecinka jak obecnie w GW. Jak złapię chwile czasu to zrobię zdjęcia Wild Hunters i Steam Guard. W kolejce czekają Iron Hammers.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie spełniają wymagań - mają kolana ...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- PAWEL.KAROLAK
- "Nie jestem powergamerem"
Ciekawe mimo, że cyber a tarcze kojarza mi się tylko z A.C.A.B
High Elves
Wojna o Brodę!
Wojna o Brodę!
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
Łapy i nogi mogą być ale korpus słaby
Po 8 miesiącach czekania otrzymałem pudełko Doomcrushers z Avatars of War.
Do dziś Pathfinders z AoW byli najgorzej dopasowanymi modelami jeżeli chodzi o sklejanie, dziś Doomcrushersi deklasują ich o kilka klas.
Po prostu porażka, nic nie pasuje , Pół godziny męczę się z 1 hipkiem, co za szajs !!!
Do dziś Pathfinders z AoW byli najgorzej dopasowanymi modelami jeżeli chodzi o sklejanie, dziś Doomcrushersi deklasują ich o kilka klas.
Po prostu porażka, nic nie pasuje , Pół godziny męczę się z 1 hipkiem, co za szajs !!!
mi w łapy wpadły modele pathfindersow sklejonych przez kogoś komu się nie chciało najwyraźniej przysiąść nad sklejaniem. dlatego część musiałem rozrywać i ponownie sklejać. jak doomy są gorsze... to musieliby mi zapłacić żebym się za nie wziął ;P