Powstało forum ageofsigmar.pl
Powstało forum ageofsigmar.pl
Witam wszystkich fanów Warhammer: Age of Sigmar!
Od czasu opublikowania informacji o tej nowej grze, chodziła mi po głowie myśl jak tu pogodzić nasze dotychczasowe przyzwyczajenie związane z WFB 8 edycją, a kwestią Age of Sigmar.
Sporo żali zostało wylane, słów powiedziane, niemniej mamy przed sobą kompletnie nowy produkt (system) ze starymi figurkami (które otrzymały dostosowane zasady).
Mając powyższe na uwadze zapraszam graczy Warhammer: Age of Sigmar na stosowne forum poświęcone naszemu nowemu hobby.
ageofsigmar.pl
Forum będzie się zmieniało wraz z graczami. Będziecie proponowali działy? Nowe możliwości? Super! Będziemy starali się słuchać waszych głosów i w miarę posiadanej wiedzy wdrażać je w życie. W planach jest specjalna możliwość dodawania zdjęć (jak na FB), newslattery, aplikacja online dla prowadzenia turniejów.
Pozdrawiam i zapraszam!!!!!!!
Od czasu opublikowania informacji o tej nowej grze, chodziła mi po głowie myśl jak tu pogodzić nasze dotychczasowe przyzwyczajenie związane z WFB 8 edycją, a kwestią Age of Sigmar.
Sporo żali zostało wylane, słów powiedziane, niemniej mamy przed sobą kompletnie nowy produkt (system) ze starymi figurkami (które otrzymały dostosowane zasady).
Mając powyższe na uwadze zapraszam graczy Warhammer: Age of Sigmar na stosowne forum poświęcone naszemu nowemu hobby.
ageofsigmar.pl
Forum będzie się zmieniało wraz z graczami. Będziecie proponowali działy? Nowe możliwości? Super! Będziemy starali się słuchać waszych głosów i w miarę posiadanej wiedzy wdrażać je w życie. W planach jest specjalna możliwość dodawania zdjęć (jak na FB), newslattery, aplikacja online dla prowadzenia turniejów.
Pozdrawiam i zapraszam!!!!!!!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
no cóż, zanućmy
Nie będzie Games Workshop
pluło nam w twarz
ni dzieci nam AgeofSimarzyło
przynajmniej tutaj na tym forum <żart>
pluło nam w twarz
-
- "Nie jestem powergamerem"
Haha dobre. W sumie ciekawa opcja byłoby stworzenie osobnego forum dla fanów KoW z całej Polski. Te 3-4 osoby będą mogły pisać ile dusza zapragnie:).Murmandamus pisze:no cóż, zanućmy
pluło nam w twarz
- GrimgorIronhide
- Masakrator
No i zarębiście, wreszcie będzie spokój dla obydwu grup.
Teraz poprzenoście tam tematy, śmieciotematy pousuwajcie i będzie przejrzyście
Teraz poprzenoście tam tematy, śmieciotematy pousuwajcie i będzie przejrzyście
Srsly? Ty najwyraźniej masz na ich punkcie taką obsesję, że pierwszy byś się zarejestrował żeby tam też śmiecić.heimdall89 pisze:Haha dobre. W sumie ciekawa opcja byłoby stworzenie osobnego forum dla fanów KoW z całej Polski. Te 3-4 osoby będą mogły pisać ile dusza zapragnie:).
marchef w butonierce
- GrimgorIronhide
- Masakrator
A nasz narusza ?
Zaraz.... skoro GW zrezygnowało ze Starego Świata to ich trademark nie obowiązuje..? Lecę napisać książkę w uniwersum Starego Świata!
Zaraz.... skoro GW zrezygnowało ze Starego Świata to ich trademark nie obowiązuje..? Lecę napisać książkę w uniwersum Starego Świata!
To dobry pomysł, bo jeśli chodzi o fluff czy modele, to można to pogodzić, a nawet dobrze jest gromadzić użytkowników na jednym forum.
Trochę inaczej jest z samą gra/systemem, bo dochodzi do konkurowania. Czasem też trudno podzielić się opinią i kogoś nie urazić, trudno by było inaczej, mówienie że pogram i w to i w to i w to, na dłuższą metę oznacza albo niewiele grania w którąś z gier, albo sytuacje takie jak posiadanie... kilku żon
Trochę inaczej jest z samą gra/systemem, bo dochodzi do konkurowania. Czasem też trudno podzielić się opinią i kogoś nie urazić, trudno by było inaczej, mówienie że pogram i w to i w to i w to, na dłuższą metę oznacza albo niewiele grania w którąś z gier, albo sytuacje takie jak posiadanie... kilku żon
Tu chodzi tylko o to, żeby gracze martwego już WFB mieli swoje miejsce a gracze AoS swoje. Osobne. Bez konfliktów i przytyków
-
To pisać na tym nowym forum czy u dołu strony?
Zależy co chcesz pisać Jak na temat AoS to na nowym forum a jeśli narzekanie to tutajheimdall89 pisze:To pisać na tym nowym forum czy u dołu strony?
-
No, ale admin przeniósł działy do innych systemów...
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Gdyż tu nie ma sposobu układania armii ?BOGINS pisze:Mi się AoS podoba. Trzeba w praktyce na nowo kompletować modele, gdyż 8ed sposób układania armii jest diametralnie różny.
Moje CHaos Dwarfy czekaja na update ze strony Forge Worlda...pewnie kilka miechów.
Do tego standardowa roszada w siłach celem zejścia z shitu z magazynów - Savage nagle stały się gorsze od zwykłych Boyzów, podobnie Black Orki, herszt na wiwernie z dwoma rębakami nagle stał się OP.
Ja tu nie widzę tej genialności nad którą się spuszczają fani. Ot to samo co zawsze tylko z gry zrobili para-grę, wymyśl-se-sam-i-kupuj-wszystko.
No i zabrali zasady będące z nami od początku warhammera - np. BO już nie mają opcji zmiany chopp. Dlatego dla mnie nie ma to już żadnego związku z Warhammer Fantasy