Klasyka Warhammera na GOGu.
Moderator: Zaklinacz Kostek
Woooooow! Must have it! Dzięki za info
z tych gierek grałem danwo temu tylko w Final Liberation i po prostu uwielbiałem tę grę. Pozostałych dwóch nie znam, ale już zaczynam się oswajać z manualem Horned Rat. Bardzo przyjemne fabularne wprowadzenie Jaram się jak Łazienkowski na Walentynki ;P
mam vistę i horned mi na razie działa
GOG poza tym oferuje zwrot kasy jeśli się rozmyślisz w ciągu 30 dni od zakupu
ja kupiłem komplet, nie mogłem się powstrzymać
GOG poza tym oferuje zwrot kasy jeśli się rozmyślisz w ciągu 30 dni od zakupu
ja kupiłem komplet, nie mogłem się powstrzymać
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Cien rogatego ciezko znalezc a juz taki ktory dzialal by na nowych kompach ...tragedia.
chaos gate ma jakis bug ktory na windowsie xp wyeala gre jak tulko kultysta chaosu strzeli
chaos gate ma jakis bug ktory na windowsie xp wyeala gre jak tulko kultysta chaosu strzeli
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- GrimgorIronhide
- Masakrator
to jest klimat WFB! Kupuję pakiecik
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Jak kupisz dzialajacy chaos gate na xp to ci stawiam piwo na dmp.
to samo sie tyczy sothr
to samo sie tyczy sothr
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
cztery misje sothr za mną i na razie działa. tylko jak alt+tab machnę w trakcie gry np do przeglądarki i znowu chcę wrócić to wraca do małego okienka z grą. jak robię fullscreen to robi sie tylko czarny ekran. co prawda da się grać na tym małym ekranie ale na razie tylko to na minus. a gra to hardcore... real time bez aktywnej pauzy to masakra dla mnie xD
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Skad macie sothr?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Każda wersja Chaos gate może działać na XP , tylko trzeba zainstalować sobie Virtual PC i emulacje Win 95 . Pół godziny roboty, ale za to wszystkie stare gierki chodzą jak ta lala.lwieserce85 pisze:Jak kupisz dzialajacy chaos gate na xp to ci stawiam piwo na dmp.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
lwieserce85 pisze:Skad macie sothr?
Patrz pierwszy post. Wszsytkie wymienione są do wczoraj na GOG
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Chaos Gate u mnie na 7 chodzi bez problemu (pozostałych dwóch na razie nie instalowałem).
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Strzelali i nie było zwałki gry.
ehh, losowość w horned rat jest powalająca. utknąłem w jakiejś 6 czy 7 misji i sejv za sejvem... dupa i skavenów kupa...