Zarzucasz mi brak argumentów, a jako jedyny zszedłeś z tematu ogólnego wyłącznie na pojazdy w moim kierunku, nie pisząc nic o kwestii gry.
Uderz w stół, a nożyce się odezwą! Ja nikogo tam nie wskazywałem. Sam się właśnie ujawniłeś, skoro tak Cię to zabolałoAkurat Ty nie piszesz o środowisku a konkretnej osobie, czyli mnie - co potwierdza ta oto, Twoja wypowiedź:Od zarania dziejów ludzie rywalizujący w WFB pluli na tych co nie lubili rywalizować. Teraz, przez AoS rolę się odwracają to zaczyna boleć co?

Niestety podtrzymuje to co pisałem wcześniej - nie pisałem o Tobie tylko o grupie graczy w środowisku

Kończę z mojej strony te potyczki słowne, bo zdążyłem zauważyć, że szanowny użytkownik Embir oprócz całkowitego betonu umysłowego i braku patrzenia na problem inaczej niż krytyka, propaguje jakiś zabawny system bitewny, który jest swoistą karykaturo-kopią Warhammera w dodatku z paskudnymi modelami. To trochę jak kopać leżącego...

Cheers!
@Edit:
Kosa, doskonale wiesz o co mi chodziKosa pisze:gdzie widziałeś gracza turniejowego uczestniczącego w tych dziwnych przepychankach na tym forum?Lasti pisze:
A prawda jest taka, że grubą część flejmu o AoS wzbudzają właśnie gracze turniejowi lub obleśne marudy, które narzekają na wszystko co nowe.