Mazidła by Draco - 03.05.17 PMOTM
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Mazidła by Draco - 13.02.15 Dwarf Troll Slayers x10
pamiętam jak dziś: to były pierwsze figurki krasnoludów jakie kupiłem, pakowane po 3 sztuki, blister za 30 zł - piękne czasy
super malowanie, pokusisz się o większy klocek i malowanie tatuaży ?
Na pewno kiedyś powiększę klocek- najpierw muszę kupić nowe modele Na tatuaże obecnie brak mi wyobraźni ^^Thorkild pisze:pamiętam jak dziś: to były pierwsze figurki krasnoludów jakie kupiłem, pakowane po 3 sztuki, blister za 30 zł - piękne czasy
Fajowo się komponuje Gratz!
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Gacie w paski czysty old school ! Fajnie siadl model
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
I bardzo pierwszyklaśnie Ciut bym zrobił większy kontrast na rudej brodzie, ale całość wygląda super
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Z jekiego ten tutek jest systemu? W\H?
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
Tak jest to ludek z W/H, frakcja Khador, model Drakhun Dragoon ze zmienioną główką jeśli się nie mylęSzczwaniak pisze:Z jekiego ten tutek jest systemu? W\H?
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Dzięki
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Według mnie bardzo fajny. Przykuwa uwagę tym młotem.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Faktycznie przykuwa ale negatywnie moim zdaniem. Ogólnie figs mi się podoba ale ten młot jest słaby. Połączenie żółtego i niebieskiego średnio pasuje i te kreski są bez jakiegokolwiek ładu. Ale to moje osobiste odczucie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Przede wszystkim odważnie kolorystycznie - za to plus u mnie. Co do młota - imo psują go białe kreski. Tak jak pisze Kacpi - nieco bezładnie pociągnięte. Trudno dopatrzeć się jakiegoś zamysłu w tym. Ale i tak fajne figsy ...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Mam wrażenie, że białe kreski miały oddawać jakąś "piorunowość", czy inną magiczną energię. Kurde, nie wiem, mi się podoba.