Stalking
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Stalking
Wiem!
Idź na spotkanie i wykup wszystko co mają, ale zaciągnij kredyty ktore oferuja jak ktoś nie przy hajsie. Bierz ile tylko darzą!
A potem ucieknij do Mandżurii albo Meksyku i tyle Cie widzieli!
Idź na spotkanie i wykup wszystko co mają, ale zaciągnij kredyty ktore oferuja jak ktoś nie przy hajsie. Bierz ile tylko darzą!
A potem ucieknij do Mandżurii albo Meksyku i tyle Cie widzieli!
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Ty się nie śmiej - moja teściowa - wcale nie zamożna kobieta poszła na spotkanie z firmy Philipiak. Sprzedają różne rzeczy - ale jej wmówili że jest jej niezbędnie potrzebny super komplet 3 garków które są wykonane z pozaziemskich materiałów i kosztują jedyne 8 k. Absurd i oszustwo w czystej postaci - jednak ci "sprzedawcy" są mistrzami w manipulacji emocjami - sprzedali by Ci własną babcie jako miss polonia ..
Inny przykład- kolega - wcale nie zamożny - pracuje za 2 k miesięcznie - poszedł na spotkanie dotyczące SITA - kiedy wrócił pytał czy podżyruje mu kredyt na 14 tys ... Dopóki w Pl takie rzeczy jak provident czt wonga będą legalne to się niczemu nie zdziwię ...
Inny przykład- kolega - wcale nie zamożny - pracuje za 2 k miesięcznie - poszedł na spotkanie dotyczące SITA - kiedy wrócił pytał czy podżyruje mu kredyt na 14 tys ... Dopóki w Pl takie rzeczy jak provident czt wonga będą legalne to się niczemu nie zdziwię ...
Piotrze tylko to co tam sprzedają na takich spotkaniach to w 99% nie są produkty Philipiaka jedyne co to cena podobna
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
W sumie ja sobie musze kupic nowa patelnie, dosc sporych rozmiarów, cena w granicach rozsądku do 100zł. Ktoś poleci jakąś dobrą markę?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
+1 Laik i Andrzej
też poszukuje (tylko patelnie to tak z 2 + do naleśników )
też poszukuje (tylko patelnie to tak z 2 + do naleśników )
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
widzisz Piotrze.
nastepnym razem powiedz im, ze jesli przestana do ciebie dzwonic to podasz im numery telefonow do trzech osob
nastepnym razem powiedz im, ze jesli przestana do ciebie dzwonic to podasz im numery telefonow do trzech osob
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Wypróbuj sobie tzw granitową (ceramiczną/marmurową). Zero przywierania czy przypalania, nawet jak się smaży tak niechlujnie jak ja to robię;)Andrzej pisze:W sumie ja sobie musze kupic nowa patelnie, dosc sporych rozmiarów, cena w granicach rozsądku do 100zł. Ktoś poleci jakąś dobrą markę?
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
I teraz już wiem po co opisałem to na forum! Dzięki panowie - spodziewajcie się telefonówMorsereg pisze:widzisz Piotrze.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Heh ja czasami robie tak że odbieram, wyciszam głośnik i mam wyjebke. Czasami tylko jakieś mhmm w słuchawkę żeby przypadkiem za mało się nie naprodukował
polecam pokrywki do patelni z ikei. duuże płaskie, nawet wooka przykryją i łatwe do mycia.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293