Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
W aktualnym rankingu mam zaliczone dwa turnieje, ale jak wchodzę w link zobaczyć które, to widzę tylko jeden z nich. Ten drugi to zapewne turniej o ID 4292, bo to jedyny z tych, na których byłem a jest na liście zaliczonych do rankingu turniejów. U innych graczy, którzy byli na tym turnieju w indywidualnym wykazie ten turniej się pokazuje. Jak wchodzę w sam turniej, to też siebie widzę.
Twój id poproszę.lajkonik pisze:W aktualnym rankingu mam zaliczone dwa turnieje, ale jak wchodzę w link zobaczyć które, to widzę tylko jeden z nich. Ten drugi to zapewne turniej o ID 4292, bo to jedyny z tych, na których byłem a jest na liście zaliczonych do rankingu turniejów. U innych graczy, którzy byli na tym turnieju w indywidualnym wykazie ten turniej się pokazuje. Jak wchodzę w sam turniej, to też siebie widzę.
Słuchajcie - nie mam za bardzo czasu wchodzić i odpowiadać na tego typu pytania.
Tak, jest aktualny - 20 czerwca wrzucałem ostatnie wyniki i taka informacja jest na górze strony.
Jeśli coś nie działa/źle się wyświetla to piszcie do mnie.
Jak nie ma wyników jakieś imprezy to najpierw piszcie do orgów.
Jeśli wasze punkty z turnieju się nie zgadzają - piszcie do orgów.
Tak, jest aktualny - 20 czerwca wrzucałem ostatnie wyniki i taka informacja jest na górze strony.
Jeśli coś nie działa/źle się wyświetla to piszcie do mnie.
Jak nie ma wyników jakieś imprezy to najpierw piszcie do orgów.
Jeśli wasze punkty z turnieju się nie zgadzają - piszcie do orgów.
Proszę o dodanie klubu Szybki Szpil dla 3754
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Offspringman
- Kretozord
Poproszę o zmianę klubu na Czarne Wrony
id 2102
id 2102
- RedScorpion
- Falubaz
Proszę o zmianę klubu na Ósma Bila.
ID: 3661
ID: 3661
Wszystkie zrobione.
Proszę o zmianę nicku na liście ligowej na Hunter ID: 4166
- RedScorpion
- Falubaz
Proszę o zmianę klubu na Ósma Bila.
ID: 3724
ID: 3724
Scalenie kont 2837 i 1287 Wojtek "Jabol" Jabłoński i zmiana klubu z HLOS na Ośmiornica
Scalenie kont 2924 i 1389 Karol "Kard" Kolczyński i zmiana klubu na Ośmiornica
Scalenie kont 5116 i 5142 Michał "Nizioł" Janicki Ośmiornica
Zmiana klubu dla 4618 z KGB Marauder na Ośmiornica
Zmiana klubu dla 2149 z KGB Marauder na Ośmiornica
EDIT
Poprawka odnośnie numerów graczy (wszystkich)
Scalenie kont 2924 i 1389 Karol "Kard" Kolczyński i zmiana klubu na Ośmiornica
Scalenie kont 5116 i 5142 Michał "Nizioł" Janicki Ośmiornica
Zmiana klubu dla 4618 z KGB Marauder na Ośmiornica
Zmiana klubu dla 2149 z KGB Marauder na Ośmiornica
EDIT
Poprawka odnośnie numerów graczy (wszystkich)
Przepraszam, ale głupoty piszesz. Ostatnia aktualizacja była w sierpniu. To dość trochę duża różnica. Nie wiem co chcesz osiągnąć wrzucając takie postyLaik pisze:Przydałoby się zrobić też zmiany personalne bo to od roku leży odlogiem...
O to, że w styczniu były osoby które prosiły o usunięcie klubu. I dalej to nie jest zrobioneadeon pisze:Przepraszam, ale głupoty piszesz. Ostatnia aktualizacja była w sierpniu. To dość trochę duża różnica. Nie wiem co chcesz osiągnąć wrzucając takie postyLaik pisze:Przydałoby się zrobić też zmiany personalne bo to od roku leży odlogiem...
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=26&t=46810