na wszelki wypadek strzelaj foty i uciekajGasior pisze:ogarne oczywiscie. tylko pamiętajcie że ja nie za bardzo mogę być przy stołach. chociaż właśnie dogadałem się z coachem ichniejszym że nie powinno być problemu
ETC PRAGA 2015
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC PRAGA 2015
Dooobra akcja. Szarak z rana jak śmietana
walić że nie generał, cały dzwon w pierwszej turze to zajebiście duża różnica
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Fajnie, że jest relacja
W TYP komentuje Szpak a u nas Gąska
W TYP komentuje Szpak a u nas Gąska
u lohosta wyglada remisowo. sa bardzo daleko od siebie (meeting).
rince naparł na ogry. woch naparł na szaitisa. laik jeszcze sie rozstawia. u marysia we proboja zajechac z flanki ale wylaga rowniez remisowo. demony poszly do crusa a kali powoli zdobywa pole szczurami
edit. lohost wyjebal sobie maga, ale zabil terrora
rince naparł na ogry. woch naparł na szaitisa. laik jeszcze sie rozstawia. u marysia we proboja zajechac z flanki ale wylaga rowniez remisowo. demony poszly do crusa a kali powoli zdobywa pole szczurami
edit. lohost wyjebal sobie maga, ale zabil terrora
always Vampire
marys rzuca miscasta na khatepie. rzuca 4 ale raz na gre przerzuca to - zrobil to i przezyl na szczescie
edit. u lohosta gosc robi glupia rzecz - wypuszcza jedne zombi z mankiem w srodku, nie ma zupelnie zasiegow do marszu na reszcie armii, nie ma gdzie uciec do innych zombie. lohost podjezdza pod ryj kawaleria. Moze sie odwroc los tej bitwy.
ok to już była 6 tura
lohost vs VC - 10:10
edit. u lohosta gosc robi glupia rzecz - wypuszcza jedne zombi z mankiem w srodku, nie ma zupelnie zasiegow do marszu na reszcie armii, nie ma gdzie uciec do innych zombie. lohost podjezdza pod ryj kawaleria. Moze sie odwroc los tej bitwy.
ok to już była 6 tura
lohost vs VC - 10:10
Ostatnio zmieniony 7 sie 2015, o 10:27 przez Gasior, łącznie zmieniany 1 raz.
always Vampire