ETC PRAGA 2015
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC PRAGA 2015
żeby nas nie ukarali potem za stallowanie...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
u laika szykuje sie chyba macha do tylu. spadly 1 wildzi, luki, hawki, i jest zapedzony w kozi róg przez morgi. u crusa ciagle slabo to wyglada, i tutaj raczej sie nie zmieni.
lohost 10
kudel 15
rince 20
(imo)
laik 0
kali ~15
Crus ~5
marys ~14
marek - totalna niewiadoma poki co.
lohost 10
kudel 15
rince 20
(imo)
laik 0
kali ~15
Crus ~5
marys ~14
marek - totalna niewiadoma poki co.
always Vampire
Przemcio pisze:uuuuu zaczyna się sypać...
Więcej optymizmuPrzemcio pisze:żeby nas nie ukarali potem za stallowanie...
u greków dobrze. wujek zrobił 19.
u marka sytuacja nieciekawa. dyskowiec zaparkował w kadrze, a dwa diabły w resztce zombie. za chwilę się z tego uwolnią i lecą stoją bez możliwości odgięcia w kadrze. chyba tylko cud może to uratować.
Crus w między czasie uskutecznia rozmowy telefoniczne , ale również coś tam zaczął punktować (furie, 4 much, 1 bestia). stracile 7 ripkow i jakies chmurki
u marka sytuacja nieciekawa. dyskowiec zaparkował w kadrze, a dwa diabły w resztce zombie. za chwilę się z tego uwolnią i lecą stoją bez możliwości odgięcia w kadrze. chyba tylko cud może to uratować.
Crus w między czasie uskutecznia rozmowy telefoniczne , ale również coś tam zaczął punktować (furie, 4 much, 1 bestia). stracile 7 ripkow i jakies chmurki
always Vampire
miałem się na kim wzorować Bless
U laika zaraz koniec, ale nie bedzie do 0, jakimś cudem pozabijał trrochę tych morgow
u crusa trochę lepiej, ripki nareszcie zaczely okrazac oddzialy.
u marysia ostatnia tura WE, bedzie jakies 13-14
kalafior pewnie okolo 14
marek nie wiadomo. udalo mu sie obronic przed jednym diablem, zobaczymy jak drugi.
edit. marek z krzykow posadzil dyskowca!.
U laika zaraz koniec, ale nie bedzie do 0, jakimś cudem pozabijał trrochę tych morgow
u crusa trochę lepiej, ripki nareszcie zaczely okrazac oddzialy.
u marysia ostatnia tura WE, bedzie jakies 13-14
kalafior pewnie okolo 14
marek nie wiadomo. udalo mu sie obronic przed jednym diablem, zobaczymy jak drugi.
edit. marek z krzykow posadzil dyskowca!.
always Vampire
lohost 10
rince 20
kudel 15
marys 14
u crusa jednak lepiej niż wyglądało (wiecie jakie on ma figsy - prawie wszystkie ptaki leża w kacie, i nie zauważyłem podstawek na stole za obelem, co oznacza że 7 ripkow jednak jest na stole (zginely 2 po szarzy much))
crus gra king of the hill, lohost i kudel grali meeting. dalej nie wiem.
rince 20
kudel 15
marys 14
u crusa jednak lepiej niż wyglądało (wiecie jakie on ma figsy - prawie wszystkie ptaki leża w kacie, i nie zauważyłem podstawek na stole za obelem, co oznacza że 7 ripkow jednak jest na stole (zginely 2 po szarzy much))
crus gra king of the hill, lohost i kudel grali meeting. dalej nie wiem.
always Vampire
Musiało to w końcu zacząć siadać, zawsze zaczynaGasior pisze: edit. marek z krzykow posadzil dyskowca!.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
haha ostatnia tura marka. Baski przechodza pod diabla na 2 ranach. marek rzuca na magie 2:2. 3minuty przerwy dla coacha i pytanie czy ma to przerzucać żeby mieć jeszcze kości na pocisk w 5 fasta (dzieki temu wygrywa BG). dochalneowal jedna, z 4 rzuca DD - tamten z dwoch zbija. z jednej kosci rzuca pocisk- wchodzi - zabija 5 fasta (BG wygrane), a baski bez DD zakrzykuja demona
bedzie z 15 dla Marka
bedzie z 15 dla Marka
always Vampire