ETC PRAGA 2015
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC PRAGA 2015
Ale farcik...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Mówiłem.... typowy scenariusz woch ciśnie ciśnie zabija wiadrami zombie, a potem krzyki robią punkty;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- swieta_barbara
- habydysz
+1Durin pisze:Mówiłem.... typowy scenariusz woch ciśnie ciśnie zabija wiadrami zombie, a potem krzyki robią punkty;p
Naciąłem sie na to już z 5 razy...
Ja ze dwa;pswieta_barbara pisze:+1Durin pisze:Mówiłem.... typowy scenariusz woch ciśnie ciśnie zabija wiadrami zombie, a potem krzyki robią punkty;p
Naciąłem sie na to już z 5 razy...
Potem przestałem cisnąć i oddaje tylko fasty;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
lohost 10
kudel 15
rince 20
marys 14
marek 15
laik 0
kalafior 15
potrzebujemy 11 od crusa, ale raczej sie nie uda (właśnie 2 oddzialy ripkow nie zabiły 4 plagusów, trzymajacych king of the hill, nie wiem czy jest jeszcze tura, ale czasowo maja 4 minuty). bedzie prawie max
kudel 15
rince 20
marys 14
marek 15
laik 0
kalafior 15
potrzebujemy 11 od crusa, ale raczej sie nie uda (właśnie 2 oddzialy ripkow nie zabiły 4 plagusów, trzymajacych king of the hill, nie wiem czy jest jeszcze tura, ale czasowo maja 4 minuty). bedzie prawie max
always Vampire
lohost 10
kudel 15
rince 20
marys 14
marek 15
laik 0
kalafior 15
crus 7
u crusa miało być 10 ale sprawa jest taka że gość zdjął figurki plagusów z drugiego rzędu i tym samym zszedł z punktu. skończyli, podali sobie rękę a gościu mówi - a nie to ja zdejmę ten model (tym samym ma king of the hill). teraz jest dyskusja z sędziami.
edit. jednak 7.
mamy 96 pkt, czyli bez 4 do maxa
włochy grają z niemcami.
kudel 15
rince 20
marys 14
marek 15
laik 0
kalafior 15
crus 7
u crusa miało być 10 ale sprawa jest taka że gość zdjął figurki plagusów z drugiego rzędu i tym samym zszedł z punktu. skończyli, podali sobie rękę a gościu mówi - a nie to ja zdejmę ten model (tym samym ma king of the hill). teraz jest dyskusja z sędziami.
edit. jednak 7.
mamy 96 pkt, czyli bez 4 do maxa
włochy grają z niemcami.
always Vampire