ETC PRAGA 2015
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC PRAGA 2015
Obrazka nie widać, ale i tak jest bardzo obrazowo. Jak chłopaki zagrają na poziomie relacji, to jesteśmy spokojni o wyniki
lohost chyba tura życia. w jedną ture zdjął czołg, 3 demisie, i działo (działa plus magia), a jego demisia właśnie zabijają 6 kawy. gościowy zostaje tylko ten walec i 3 z 5 kawy
crus już ripkami siedzi w tych 70 zombie
marek czeka na ruchy przeciwnika, reszta sie maca
edit. rince 10 warlockow juz w 4 much siedzi, gościu od drugiej tury poświeca odginaczki na witche.
crus już ripkami siedzi w tych 70 zombie
marek czeka na ruchy przeciwnika, reszta sie maca
edit. rince 10 warlockow juz w 4 much siedzi, gościu od drugiej tury poświeca odginaczki na witche.
always Vampire
Cholera 40-k ladnie powalcza w tym roku. ZNowu szykuje sie syty wynik
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Lohost widać znowu ma prostą taktykę do przodu i jakoś to będzie Zazwyczaj wychodziło in plus
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
sorry guys jadłem
mamy już 15 u kudłatego
lohost 18. została sama walec i nawet za darmo oddał pół Karola
rince ciśnie dużo
marek sie zastawia itd. ale morgi wyleciałay chyba gdzies na 10 w chariot, także za chwilę na tyłach armii wochu będą.
laik coś tam traci (np wildow z bolcow). wlasnie wylecial smok pod cale strzelanie- także zobaczymy.
kalafior sie maca
marys zdjal wildow, potracil kilka lukow
crus rozkreca jedna 70 zombie, na drugiej po kontrze morgow sie odbil. ale za chwile moze sie okazac ze maniek dostanie ripkki w ryj (KB sucks shino )
mamy już 15 u kudłatego
lohost 18. została sama walec i nawet za darmo oddał pół Karola
rince ciśnie dużo
marek sie zastawia itd. ale morgi wyleciałay chyba gdzies na 10 w chariot, także za chwilę na tyłach armii wochu będą.
laik coś tam traci (np wildow z bolcow). wlasnie wylecial smok pod cale strzelanie- także zobaczymy.
kalafior sie maca
marys zdjal wildow, potracil kilka lukow
crus rozkreca jedna 70 zombie, na drugiej po kontrze morgow sie odbil. ale za chwile moze sie okazac ze maniek dostanie ripkki w ryj (KB sucks shino )
always Vampire
ile można strzelać do jeba..... smoka?! Gąsior, ludzie w tych upałach łatwiej schodzą na zawał, nie trzymaj w napięciu
możesz też zerknąć jak Dębek, Karlee i Inferno sobie radzą?
możesz też zerknąć jak Dębek, Karlee i Inferno sobie radzą?
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
rince bardzo ciśnie zdejmuje oddzial za oddziałem. teraz dwa pegazy siedza w muchach, plagusy okrazone i zostały 2x1 bestia odginajace witchki.
u crusa remisowo. dwie czy trzy tury i nie wyszedl mu ponoć żaden czar.
maryś jako tako, bez szalu
laik zdjął smoka calego. o ile widze zostaly plewki i 3 bolty, ale sam tez sporo potracil.
u marka jak zwykle taki pierdolnik ze nie wiem co sie dzieje. w kazdym razie smok, diabel i dyskowiec still in play.
kalafior tez rzezbi
u crusa remisowo. dwie czy trzy tury i nie wyszedl mu ponoć żaden czar.
maryś jako tako, bez szalu
laik zdjął smoka calego. o ile widze zostaly plewki i 3 bolty, ale sam tez sporo potracil.
u marka jak zwykle taki pierdolnik ze nie wiem co sie dzieje. w kazdym razie smok, diabel i dyskowiec still in play.
kalafior tez rzezbi
always Vampire
- RedScorpion
- Falubaz
Szaitis w pełnej krasieGasior pisze: u marka jak zwykle taki pierdolnik ze nie wiem co sie dzieje. w kazdym razie smok, diabel i dyskowiec still in play.
Laik dawaj, dawaj. Odrabiaj słaby paring z pierwszej rundy.