ETC PRAGA 2015
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC PRAGA 2015
66 w 5.
nie wiem jak to wyliczyłeś
inferno i karlee graja z repa Ukrainy, Dębek z repą Grecji.
inferno i karlee graja z repa Ukrainy, Dębek z repą Grecji.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Ja wiem. Inferno sie nie liczy
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Sorry - mój błąd
marek zdjal smoka slonkiem ale gora jeszcze jest. a morgi puscily kb w dyskowca takze zaczyna byc sobrze.
marys na 9 morgami wpadal w bok wildow z magica ale nie dolecial. jeszcze graja ale wyglądana 14
crus przegrywa pewnie do 7
marys na 9 morgami wpadal w bok wildow z magica ale nie dolecial. jeszcze graja ale wyglądana 14
crus przegrywa pewnie do 7
always Vampire
Jak to sie dzieje ze Ci wszyscy gracze dopuszczaja do tych combatow morgi vs dyski....
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Nastepny ktory polecial do wampirow....
Co wyscie dali Rinceowi ze robi za hittera
Co wyscie dali Rinceowi ze robi za hittera
ukraina przegrala chyba maxem. inferno 0 karli 9. u wujka w chuj pecha z tego co mowi. przegral do 5.
czasami po prostu jest tak ze dostawki do wychodzacego sa niespodziewane. oni mysla ze demony jak w tym przypadku sa dobre na de i juz. nagle oblicze wystawki zmienia sie w hitera
czasami po prostu jest tak ze dostawki do wychodzacego sa niespodziewane. oni mysla ze demony jak w tym przypadku sa dobre na de i juz. nagle oblicze wystawki zmienia sie w hitera
always Vampire
Ekstra relacja, tak trzymaj Gasior. Piona
http://app.torrentoffire.com/#/tourname ... eamresultsRogal pisze:Gratki panowie !
na prywatnym kompie nie mam linka do tych torentow czeskich z wynikami, moze ktos poratować !?
ps, Jaki paring na jutro ? xD
Release the Przemcio!