dziwna zbieranina :)

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Daro
Oszukista

Post autor: Daro »

Ja nie twierdzę że to jakieś mega plewne - ja sadze ze kraski na kowadle jak ładnie rzucą duzę runki to są na duzy + ;)

Fasty - jak sie kitraja to gina od runek a tak to jeszcz ejest strzelanie . Strzelanei DE ma po tyłku od strzelania krasków, a o walce to nawet nie ma sensu mówić porzadne klocuszki hamków, longów wystoją a po kilku turkach powinny brejknac...do tego MR o Chalange... IMO mimo wszystko kraski tu dyktuja warunki. Jedynym problemem jest sam gracz tej rospy, i własne kowadło - jeśli wybuchnie :D

A co do Bielska - prędzej zjawie sie w Kato/ Tychach niż, w Bielsku - wychodzi taniej ;)

Na inne armie to raczej powinno dać rade.

Pozdro

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Daro pisze:Ja nie twierdzę że to jakieś mega plewne - ja sadze ze kraski na kowadle jak ładnie rzucą duzę runki to są na duzy + ;)
wcale nie jest tak piknie - ostatnio zniszczylem kowadlo w 1 turze
ale on zniszczyl mi wczesniej fasty... :(
o walce to nawet nie ma sensu mówić porzadne klocuszki hamków, longów wystoją a po kilku turkach powinny brejknac...
to prawda - dlatego olewam te jednostki i nawet z nimi nie walcze,
Jesli walcze = to na moich warunkach
(2x rydwan, mantysia/piechota z boku/tylu)
do tego MR o Chalange...
flee
IMO mimo wszystko kraski tu dyktuja warunki.
zgadzam sie, lecz nie do konca :P, raczej dyktuje teren, jesli jest gdzie schowac maginie przed zlym ostrzalem to luzniej sie robi
Jedynym problemem jest sam gracz tej rospy, i własne kowadło - jeśli wybuchnie :D

zgadza sie, te warunki
1 po obu stronach
drugi juz tylko po stronie krasi
A co do Bielska - prędzej zjawie sie w Kato/ Tychach niż, w Bielsku - wychodzi taniej ;)
Cieszy to :)
Na inne armie to raczej powinno dać rade.
nie wiem
jeszcze tym nie gralem
Pozdro
zdrastwujtie

ODPOWIEDZ