ETC PRAGA 2015
Moderator: swieta_barbara
- wind_sower
- Masakrator
Re: ETC PRAGA 2015
Gratulacje!! i dzięki wielkie za tak dobrą relację
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
- swieta_barbara
- habydysz
Brawo kadra! Srebro super, zwłaszcza z tarcza.
Brawo, kadra! Gratuluję srebra.
Gąska, dzięki za gorrrącą relację! Podbiłeś temperaturę tego weekendu z 40 do 78 stopni.
EDIT: @Kacper - prawie te same słowa. Bliżniak skojarzeń - trochę przerażające...
Gąska, dzięki za gorrrącą relację! Podbiłeś temperaturę tego weekendu z 40 do 78 stopni.
EDIT: @Kacper - prawie te same słowa. Bliżniak skojarzeń - trochę przerażające...
Ostatnio zmieniony 9 sie 2015, o 19:54 przez bless, łącznie zmieniany 1 raz.
Pogratulować Szaitis pocisnął.
Wszyscy zagrali dobrze. To, że Maryś i Crus mieli mniej pkt niż 3/4 z nas obstawiało świadczy o tym, że poziom na tym ETC był naprawdę wysoki.
Ja tylko mam nadzieję, że jak już chłopaki odpoczną, to wrzucą jakieś fajne relacje, bo z wielką chęcią ja, jak i zapewne większość z Was poczytałaby co się w tych wszystkich grach wydarzyło.
Wszyscy zagrali dobrze. To, że Maryś i Crus mieli mniej pkt niż 3/4 z nas obstawiało świadczy o tym, że poziom na tym ETC był naprawdę wysoki.
Ja tylko mam nadzieję, że jak już chłopaki odpoczną, to wrzucą jakieś fajne relacje, bo z wielką chęcią ja, jak i zapewne większość z Was poczytałaby co się w tych wszystkich grach wydarzyło.
- Tiger Brown
- Kradziej
Czy wiadomo jak Wh40k?
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Durin pisze:Ziemko pisze:Kazdy czasem ma lepsze chwile, lub gorsze. Uwazam szczerze, ze branie armii, ktora sie glownie nie gra, nigdy nie wychodzi dobrze. Wzialby ogry w ciemno mowie, ze byloby lepiej. Tak czy siak liczy sie wynik teamu i nie ma co Marysia tu linczowac. Brawo chlopaki!
Maryś cały sezon cisnął TK z dobrymi wynikami, także to chyba inna sytuacja niż Malal biorący nieograne VC. Tutaj po prostu coś poszło nie tak....
Jeśli tak to sorry, słabo śledzę ten sezon, dla maryś zawsze będzie top 1 ogrem (którego ściga maciej p).
Panowie wielkie gratulacje, kawał dobrej roboty!
Gratulacje
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
- swieta_barbara
- habydysz
10 lat w jednym klubie zaraz pyknie, niezły kapitałbless pisze:EDIT: @Kacper - prawie te same słowa. Bliżniak skojarzeń - trochę przerażające...