Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Skończył się dzień dziecka 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Z programowaniem to jest tak, że przerwa w myśleniu jakieś raz na godzinę to absolutne minimum higieniczne.
Poza tym właśnie zaczęło super śmigać to, co miałem dziś zrobić i ogólnie jest 110% planu
Poza tym właśnie zaczęło super śmigać to, co miałem dziś zrobić i ogólnie jest 110% planu

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

głównie rosyjskiego w logistyce i transporcie (organizacja magazynów, transport krajowy i międzynarodowy, outsourcing, korespondencja handlowa, zasoby i takie tam - tylko, że po rusku). Ale normalnego rosyjskiego teżjarlaxle17 pisze: Yudokuno: Czego uczysz ? tak z ciekawości pytając.

...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

E to w jakiej ty szkole uczysz ?? Ja myślałem że jakieś gimnazjum a tu coś wyższego chyba 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Aaaaaaaa uciekajmy nadchodzi koniec
Tak btw witamy szanownego moda na pokładzie 
Ale z tamtego kontekstu wypowiedzi za nic nie można było wywnioskować jaka to szkoła ;P Ja mam nauczycielko od Polskiego która równie mogła by chodzić do pierwszej klasy lic
No gdyby nie te tony makijażu <lol>

Ale z tamtego kontekstu wypowiedzi za nic nie można było wywnioskować jaka to szkoła ;P Ja mam nauczycielko od Polskiego która równie mogła by chodzić do pierwszej klasy lic

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Sykstus pisze:Ale z tamtego kontekstu wypowiedzi za nic nie można było wywnioskować jaka to szkoła
Wybaczcie że 'Yudo napisał", ale nie mam jak tego zmienićYudokuno kilka postów wstecz pisze:ja uczę w technikum

W ogóle kto uczy się logistyki po rosyjsku? Hardkor

E ja miałem przed oczami pierwszy post o tym wątku
Przegapiłem post odpowiadający na me pytanie
Mea culpa

Ci ,którzy są w klasach logistycznych. Prawdę mówiąc jakikolwiek język specjalistyczny wcale nie tak trudny, jeśli umie się gramatykę. Bo język specjalistyczny jest bardzo ograniczony, a ponad to większość słów to kalki językowe. Równie dobrze mogłabym uczyć logistycznego angielskiego, ale na to nie mam dyplomu :/Lunn pisze: W ogóle kto uczy się logistyki po rosyjsku? Hardkor
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

niebylo mnei chwile i juz wypadam z tematu... na czym stoimy?
jestem neizwykly. dzis u fabera wygrzebalem logana grimnara ;]
jestem neizwykly. dzis u fabera wygrzebalem logana grimnara ;]
Zainstalowałem sobie Linuksa i zostałem linuksiarzem, niedobrze 

A licky boom boom down!!!
mialem odruch zeby powiedziec "sama byas zajebista" ;]
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja tak tylko z przemusu bo potrzebuję pisać skrypty w bashu i w awk z wykorzystaniem gnuplota, a pod windowsem to z tym raczej ciężko.
A licky boom boom down!!!
Możesz jechać na dwóch systemach o ile się nie mylę ;P Vista taka jaka jest bez żadnego kombinowania(w opcjach oczywiście) to porażka... setki idiotycznych zapytań i komunikatów....