Carlos dostał bana ? Za co ?
Ja wiem, że na tym forum panuje adminofaszyzm tym większy im wyżej się scrolluje, ale żeby banować naczelnego wrzucacza raportów z gigabitew ?
WOCH vs O&G 15K na stronę
Moderator: RedScorpion
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Za kradzież i to grubych PLN. Teraz nie wiem czy to 4 czy 6 tysięcy. Pozbierał od nas kasę za modele, zamówił u pewnego użytkownika dostał modele nie zapłacił za nie i nie wysłał tym co zamówili. Opchal na lewo i zostawił sobie co do wochu. Z tego co wiem spłaca już ale ilu jest nabitych w butelkę on sam tylko wie.
Hehe najłatwiej jest kogoś objeżdżać kiedy nie może odpowiedzieć
Zdaje się że to jest wątek użytkownika Wallace, a Wy mu go rozwaliliście jakimiś pierdołami.
Swoją drogą świetna bitewka, wszystko pomalowane, szacuneczek. Oby więcej takich raportów bo aż się chce usiąść i malować figsy
Zdaje się że to jest wątek użytkownika Wallace, a Wy mu go rozwaliliście jakimiś pierdołami.
Swoją drogą świetna bitewka, wszystko pomalowane, szacuneczek. Oby więcej takich raportów bo aż się chce usiąść i malować figsy
- RedScorpion
- Falubaz
To jest dział Raporty Bitewne. Sprawa Karlita toczyła się w innym dziale. Każdy następny post niezgodny z tematem będę wycinał bez ostrzeżenia.
Widzę, że zamiast omawiania bitwy co poniektórzy skoncentrowali się na innych najwyraźniej bardziej ciekawych wątkach
Niestety nie uda mi się dokończyć opisu w tym miesiącu, bo przed urlopem miałem szał w robocie, a teraz zasłużony odpoczynek. Więc niestety musicie poczekać na koniec przynajmniej jeszcze 3 tygodnie
Niestety nie uda mi się dokończyć opisu w tym miesiącu, bo przed urlopem miałem szał w robocie, a teraz zasłużony odpoczynek. Więc niestety musicie poczekać na koniec przynajmniej jeszcze 3 tygodnie