[Katowice; 23.08.]EURO Szybki Goblin vol.12 w SS HQ
-
- Mudżahedin
Ja tez sie zglaszam
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
Solo pisze:7 ed na 6 Booki i po temacie albo 8 ed na 6 ed Booki co prawda nie ma tam demonów ale sorry wanitu to ta armia rozwaliła wfb
Kurde to jest to. Musze się pojawić zanim znikną Szybkie Gobliny na zawsze.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Spoko. Tak szybko nie zginą, ale oczywiście zapraszam. Wpisuję CIę na listę
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Fajno. Robert jaki wy tam macie limit miejsc zawsze ?Heretic pisze:Spoko. Tak szybko nie zginą, ale oczywiście zapraszam. Wpisuję CIę na listę
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- wind_sower
- Masakrator
Be... be... będę Pawlak możesz się zabrać ze mną.
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Na spokojnie zagramy w 30-40. Biorąc pod uwagę halę, którą mamy do dyspozycji to w niezimowe miesiące mamy jakieś 100 miejsc( no chyba, że ja jakoś ogrzejemy to wtedy też w zimowe) Szczerze jednak wątpię, żeby na jakims lokalu pojawiło się 40+ osób. No cóż zaskoczcie mnie:)karl1299 pisze:
Fajno. Robert jaki wy tam macie limit miejsc zawsze ?
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Zgadamy się w tygodniuwind_sower pisze:Be... be... będę Pawlak możesz się zabrać ze mną.
-
- Mudżahedin
Ktos chcialby challange z moim super imperium?
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
Bilety kupione, na szczęście wciąż były promocyjne (choc nie na I kl., nie ma burzujstwa za 1/3 ceny :p) . Proszę o zapis Przelew poszedł (a kiedy dojdzie, to zobaczymy...). Jakieś praktyczne wskazówki dotyczące dojazdu i odjazdu z dworca PKP?
Uprawa warzyw od 1997 roku
@Eldritch: dziękuję! Rozumiem, że tę relację realizują też jakieś inne linie i zbiorcza częstotliwość w niedzielę to nie jest "co pół godziny"?
W razie czego, w drodze powrotnej, ile powinna kosztować taryfa do stacji?
W razie czego, w drodze powrotnej, ile powinna kosztować taryfa do stacji?
Uprawa warzyw od 1997 roku
Maksymalnie 15 zl w jedna strone. Ogolnie z dworca musisz dostac sie pod Silesie. Jedzie tam wiele rzeczy.
Ogólnie dotrzyj do Silesii z centrum co jest bardzo proste. Zrówno na piechotę jak i komunikacją miejską. Jeżeli już tam będziesz i będziesz miał problem, żeby nas znaleźć to zadzwoń pod mój numer tj. 532-830-072 to Cię poprowadzę przez telefon, bo to 3 min od Silesii.