Galeria Kosy Szczury
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kacpi 1998
- Masakrator
Re: Galeria Kosy <Korwin WIP>
Air Korwin One fajna konwersja bo nie wygląda jak standardowy ''latawiec''
zajebisty!
oczywiście z gryfa robiony
E no Panie klasa. W porównaniu do oryginału wygląda zacnie.
W porównaniu do standardowej paletki to niebo a ziemia. Pokaz teraz jak urypałeś sie z piórami
Wiadomo, te są najlepsze; pKosa pisze:oczywiście z gryfa robiony
Jeszcze doszło troszeczkę ogników do niego takich małych coby zakryć dziury i aby było mniej zalepiania, w każdym bądź razie już zalepiony i czeka aż wyschnie masa do podkładu...
I ogólnie będzie miał elementy niebieskiego na skrzydłach, jakoś musi spasować do armii.
I ogólnie będzie miał elementy niebieskiego na skrzydłach, jakoś musi spasować do armii.
Jako, że poniedziałek stał się czasem tworzenia swej armii to skończona przed chwilą konwersja nobla na orzełka:
p.s. mam 6 poniedziałków na pomalowanie armii
p.s. mam 6 poniedziałków na pomalowanie armii
cisnij cisnij Kosinski. Fajnie to wyglada.
Zreanimuj tez smoczysko bo wygladalo tragcznie tak polamane.
Zreanimuj tez smoczysko bo wygladalo tragcznie tak polamane.
smoka tez spróbuję zreanimować, niestety jego kolej jest przewidziana na sam koniec.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
zarębisty czekam na maźniętego z bajerami
nie chciało mi się robić updejtów zbytnio ostatnio ale znów będę robił
Zmalowani dla Dydka jakiś miesiąc temu:
Niebawem czarne orczasy ze swoimi bossami i lodówka skończona (dziś/jutro wrzucę myślę
Zmalowani dla Dydka jakiś miesiąc temu:
Niebawem czarne orczasy ze swoimi bossami i lodówka skończona (dziś/jutro wrzucę myślę
Oddział zacny i udany kolorystycznie. Podstawki trzymają poziom razem z malowaniem, choć pewnie przy malowaniu 40-chłopa ci rangersi śnili się Tobie po nocach Ehh żeby ten oddział był jeszcze tak grywalny, jak zajebiście wygląda...świetna praca, gratulacje
Szybko z nimi poszło chyba, nie pamiętam (w zasadzie to malowałem go chyba z rok bo Dydu chciał a nagle co innego wchodziło, bo jak wiadomo nie są oni priorytetowy, przynajmniej nie byli, może na nowego wfb będą grywalni, nie wiem co z nimi zrobił Furion bądź Szwedzi ale liczmy, że będą mega
do AoS robi sie okrągłe podstawki
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
są wymienne
Czarnuchy, kadra plus 35 orkowy oddział:
Plus feniksy, jeden czeka na jeźdźca:
Plus feniksy, jeden czeka na jeźdźca: