[Katowice; 23.08.]EURO Szybki Goblin vol.12 w SS HQ

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
hardkorek
Warzywo

Re: [Katowice; 23.08.]EURO Szybki Goblin vol.12 w SS HQ

Post autor: hardkorek »

Dopiszcie mnie proszę, będę na 100%.
Apropos zasad tu całkiem ciekawe powstają: http://www.the-ninth-age.com/index.php?simple-page/

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

hardkorek pisze: Apropos zasad tu całkiem ciekawe powstają: http://www.the-ninth-age.com/index.php?simple-page/
Sam czekam na to co wymyślą, ale na razie gramy na 8ed.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

A czemu nie ma jakiegoś ciekawego formatu z kontyngentem, tak jak najbliższy master? Że zadupie i i tak nikt tam nie pojedzie, więc nie ma co się starać? :D Ale można zagrać na jakiś inny format niż ETC.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Ponieważ Łukaszu taki jest format Tyskiej Ligi. Poza tym doświadczenie mnie nauczyło, że dobrze jest jak jeden ośrodek robi Euro po DMP. Ludzie po prostu lubią na nie grać. Wpadaj, nie gadaj :wink: Zobaczyć nowy centrum fantasy na Śląsku. Dzisiaj skończyliśmy malowanie :D
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Big Boss M.
Falubaz

Post autor: Big Boss M. »

Napiszę jeszcze raz, bo nie ma mnie na liście. Będę:)

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Big Boss M. pisze:Napiszę jeszcze raz, bo nie ma mnie na liście. Będę:)
Cham ze mnie i prostak. Wybacz już wpisuje:)

@Cichy
Mudżahedin

Post autor: @Cichy »

Można jakąś wskazówkę dotyczącą parkowania? Gdzie najlepiej?

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

@Cichy pisze:Można jakąś wskazówkę dotyczącą parkowania? Gdzie najlepiej?
Najlepiej pod siedzibą. Mamy parking na przynajmniej 15 samochodów. I to tak, żeby każdy mógł swobodnie wyjechać. Zmieści się więcej.

@Cichy
Mudżahedin

Post autor: @Cichy »

Heretic pisze:
@Cichy pisze:Można jakąś wskazówkę dotyczącą parkowania? Gdzie najlepiej?
Najlepiej pod siedzibą. Mamy parking na przynajmniej 15 samochodów. I to tak, żeby każdy mógł swobodnie wyjechać. Zmieści się więcej.
Pięknie, podziękował.

Spawn
Chuck Norris

Ja też ponoć będę!

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Spawn pisze:Ja też ponoć będę!
A brat?

Captain Kocoń
Mudżahedin

Post autor: Captain Kocoń »

ZIomki proszę kogoś łaskawieo pozyczkę demigryphów albo czegos co wyglada jak one. W nagrodę mogę nawet połaskotac po brzuchu! Plis!

edit: zglaszam Młodego Koconia VC
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.

Spawn
Chuck Norris

Jego chyba nie będzie. A tak wogóle chłopaki to wiecie - róbcie lajtowe rozpy, takie fajne do pogrania. Weźcie coś czym zawsze chcieliście grać, a nie to co jest najbardziej wygięte. Jak w AoSie :D Euro już się skończyło, to można sobie luźniej pograć.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Proste ze wezme lajtowa rozpe ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Eldritch pisze:Proste ze wezme lajtowa rozpe ;)

kryptopowergamer :D

Spawn
Chuck Norris

Ja sobie zagram orkami na wyvernie i pająku, albo na demonach na 2 dpkach i soul grinderze. To jest klimat!

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Nie wiem gdzie ty w tym widzisz klimat kryptopowergamerze :roll:
Klimat byłby gdybyś wziął demony na jednym bogu albo orki na grimimorze i jego czarnych chłopakach :twisted:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Spawn pisze:Jego chyba nie będzie. A tak wogóle chłopaki to wiecie - róbcie lajtowe rozpy, takie fajne do pogrania. Weźcie coś czym zawsze chcieliście grać, a nie to co jest najbardziej wygięte. Jak w AoSie :D Euro już się skończyło, to można sobie luźniej pograć.
walka o kadre zaczyna sie w niedziele :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

-Qc- pisze:
Spawn pisze:Jego chyba nie będzie. A tak wogóle chłopaki to wiecie - róbcie lajtowe rozpy, takie fajne do pogrania. Weźcie coś czym zawsze chcieliście grać, a nie to co jest najbardziej wygięte. Jak w AoSie :D Euro już się skończyło, to można sobie luźniej pograć.
walka o kadre zaczyna sie w niedziele :)
To moze ja tez powinienem przyjechac ;) moze sprobujcie.zagrac na Furionowe booki, przynajmniej Ci ktorzy chca;)

Spawn
Chuck Norris

Z ciekawości wziąłem rozpę orczą pod furionowe punkty i mi wyszło 2505, mimo że jest -100 za pająka, tańsze bossy i takie tam. Na artylerii za to +110 punktów. No i droższe trolle. Herosi trochę tańsi i niektóre itemki.

ODPOWIEDZ