Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
jak taka dobra to sie nie spali wiec co z tego ze zlota
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
a ja dalej czujem się oszukany i nic nie kupiłem :< blizzard mistrzowie słuchania graczy inaczej...
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Powinni, zalogowalem sie o 23, pogralem do 3. JEstem w pracy niewyspany
20 paczek 0 legend...... z 4-5 epikow, kilka zlotych rarow i commonow. Trafilem epika 2xrary i duzo commonow co chcialem za reszte poszedl pyl. Z rzeczy co mi zalezy do zdobycia jest Mistcaller, ta legenda co za inspire czar robi, i smoczek.
Totem shaman i mag na inspire dzialaja calkiem sprawnie - choc aby dojsc do obecnego kszatlu musialem sporo zmian porobic. (np deathlordy w magu, ktore swietnie na aggro dzialaja)
20 paczek 0 legend...... z 4-5 epikow, kilka zlotych rarow i commonow. Trafilem epika 2xrary i duzo commonow co chcialem za reszte poszedl pyl. Z rzeczy co mi zalezy do zdobycia jest Mistcaller, ta legenda co za inspire czar robi, i smoczek.
Totem shaman i mag na inspire dzialaja calkiem sprawnie - choc aby dojsc do obecnego kszatlu musialem sporo zmian porobic. (np deathlordy w magu, ktore swietnie na aggro dzialaja)
Czyli Ziemuś widzę klasycznie w Twoim przypadkuZiemko pisze:
20 paczek 0 legend......
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ehhhhhh... tyle powiem... Jak ktos tu 14 paczkami 2 legendy chlasnal. Choc z drugiej strony, w tym dodatku jest jeszcze wiecej crap legend niz w poprzednim.
No bo najmocniejsze legendy są w podstawowym ;D
a ja dalej wkurzony chciałem na arenach wyfarmić paczki a tu dupa...
a ja dalej wkurzony chciałem na arenach wyfarmić paczki a tu dupa...
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Potwierdzone juz, ze losowa ma byc ? Jak tak to chyba dlugo na arenie nie zagram :/
Niestety - GvG trafiłem
Btw - pierwsza wygrana totemowym szamanem - jest ooooosom
Btw - pierwsza wygrana totemowym szamanem - jest ooooosom
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
50 paczek otwartych
3 legendarne (w tym 2 x Wilfred Bombik)
10 epickich (w tym 2 x Tajemniczy pretendent)
59 rzadkich (w tym m.in. 6 x Czempion światłości, 7 x Czempion Alexstrazy) 2 złote
Reszta zwykłe w tym 3 złote (3 zwykłych mi nie wylosowało wcale)
Pupy nie urywa a po wczorajszych problemach niesmak pozostał
3 legendarne (w tym 2 x Wilfred Bombik)
10 epickich (w tym 2 x Tajemniczy pretendent)
59 rzadkich (w tym m.in. 6 x Czempion światłości, 7 x Czempion Alexstrazy) 2 złote
Reszta zwykłe w tym 3 złote (3 zwykłych mi nie wylosowało wcale)
Pupy nie urywa a po wczorajszych problemach niesmak pozostał
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Mnie troche wkurza to, ze bez lava shocków to raczej porzadnego shamana się nie złoży wszystko juz ma overloada trzeba było za goldy na gore isc
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
LOL
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
19 paczek
1 legenda gówniana do huntera
3 epiki
21 rarów
w tym jeden złoty
chu....jowo ale stabilnie
Spalać ją?
1 legenda gówniana do huntera
3 epiki
21 rarów
w tym jeden złoty
chu....jowo ale stabilnie
Spalać ją?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Totem shaman ma tylko w 2 kartach - totemie za 2 i burzy.-Qc- pisze:Mnie troche wkurza to, ze bez lava shocków to raczej porzadnego shamana się nie złoży wszystko juz ma overloada trzeba było za goldy na gore isc
Dziala mega dobrze ta talia i to zarowno z aggro jak i kontrola.
A jak mam być szczery to póki co z tego dodatku sam nie wiem co chce to siadam do aren najwyżej będę TGT kupował później
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ja sie bardzo ciesze z tych smokow za 4 co jak masz smoka to +1 A i taunt. Brakowalo bardzo tego 4 dropa w smokowej talii. W ogole jestem zdziwiony ze Dragonladin calkiem sobie radzi na tym ranku 4-5.
Zrobiłem wzmocnionego Uthera na rekrutach. Deck Miażdży.
a ja tak sobie w robocie siedze i ogladam jak Lothar gra
Effigy do maga bedzie bardzo karać:D tempo mage może jeszcze mocniej się nakręcić
Effigy do maga bedzie bardzo karać:D tempo mage może jeszcze mocniej się nakręcić
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Grał już ktoś szamanem full build na totemach? Wydaje mi się, że agro jest jeszcze lepsze niż na mechach.
Gralem, bardzo duzo roznych buildow pomimo, ze potocznie "na totemach". Fajna talia.