Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Tylko jak ty widzisz taką rozpę? 6-7 rydwanów corowych, 4 gorebeast'e i 3-4 hero/lordów i to wszystko, czy masz zamiar coś do tego jeszcze dać?
Dziala. Ten sam idiota ktory stiwerdzil ze nie dziala to wxdruga strone i nie lataja smoki z 3+ wardem
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
ale zapewne ta sama zasada by to opisywała;)
w poprzedniej ed. też tak nie było;)
TO by było troszkę OP, wsadzasz tam herosa, masz 5t, mase w na dole 3+ warda, reroll save'a jakąś fajnąkose jeszcze itp.
w poprzedniej ed. też tak nie było;)
TO by było troszkę OP, wsadzasz tam herosa, masz 5t, mase w na dole 3+ warda, reroll save'a jakąś fajnąkose jeszcze itp.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Znaczy chodzi mi po głowie złożenie jakiegoś kozaka na Shrinie i korzystać z jego warda (ot, house rulsy, zobaczymy, jak to się sprawdzi, teraz to wolna amerykanka jest ), i jestem ciekaw, czy faktycznie coś będzie robić. Bo z Shrine to jednak baaardzooo wolny jest.
Pytanko: Klepaczowi wyrasta trzecie oko na czole i magicznie uzyskuje zdolność przerzutu gały na wardzie. Przychodzi jednak zbyt pewny siebie jegomość z Imperium z OTS i mówi: udane wardy musisz przerzucić. Co w sytuacji kiedy wyrzucę 1? Mogę przerzucić i jeśli mi się uda zdać to przerzucam z OTS? Nie mogę przerzucić?
"Chaos Champions can never refuse a challenge (...)"
przykład masz 4+ warda, rzucasz 1,2,3,4,5,6. masz przerzut 1 z atrybutu i ots pod nosem. przerzucasz 1 4 5 i 6. i masz finalny wynik.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
LD na najwyższej w oddziale wiec na dw, jak nie ma dw to możesz wybrać nie korzystanie z generalskiej z tego co pamiętam
Bohater slaanesha moze dolaczyc to kazdego oddzialu bezmarkowego lub slaaneshowe. Scyla akurat nie moze nigdzie dolaczyc ale to z zasad bycia spawnem wynika
stawiam na unbreakable
a szkoda bo w dograch miałby losa
EDIT:
a nie, nie ma nic w RB na ten temat, jest tylko że charakter który nie jest unbreakable nie może wejśc do oddziału który jest niezłomny
czyli może....jest MB a nie monsterem
a szkoda bo w dograch miałby losa
EDIT:
a nie, nie ma nic w RB na ten temat, jest tylko że charakter który nie jest unbreakable nie może wejśc do oddziału który jest niezłomny
czyli może....jest MB a nie monsterem
MARK OF MARKI MARK
I mi się wydaje że może.
Nie ma przy nim żadnej zasady ,iż jest traktowany jak Spawn poza fluffem.
Znajomy który powiedział mi że nie można dołączać bohaterów z markiem do oddziałów bez marka posiłkował się (Faq GW)
oraz zasadami z Glottkina dotyczącymi Zwierzoludzi.
Mi on również pasuje do troli bo i tam ma lookouta a ld 10 w trollach wydaje się całkiem spoko. A i ma kto przyjmować wyzwania do pojedynku postaci z płonącymi atakami.
Nie ma przy nim żadnej zasady ,iż jest traktowany jak Spawn poza fluffem.
Znajomy który powiedział mi że nie można dołączać bohaterów z markiem do oddziałów bez marka posiłkował się (Faq GW)
oraz zasadami z Glottkina dotyczącymi Zwierzoludzi.
Mi on również pasuje do troli bo i tam ma lookouta a ld 10 w trollach wydaje się całkiem spoko. A i ma kto przyjmować wyzwania do pojedynku postaci z płonącymi atakami.