Master "Olsztyńskie Rubieże" Olsztyn 29-30.08.2015
Re: Master "Olsztyńskie Rubieże" Olsztyn 29-30.08.2015
napiszę jeszcze tutaj bo do pożczek nikt nie zagląda - pożyczę dużą ilość glade/dark riderów, oferty na priv, odwdzięcze się 

Chyba geografia i odległość od śląska jest nieubłagana 
U nas też już tak to siadło że ledwie jedno auto przyjeżdża.
Coś czuję że w Łodzi będzie podobna bieda, we Wrocławiu także. ;/

U nas też już tak to siadło że ledwie jedno auto przyjeżdża.
Coś czuję że w Łodzi będzie podobna bieda, we Wrocławiu także. ;/
Terminowo dla wielu to jest masakra, przed chwilą było ETC, DMP, przed tym zgrupowanie, Gorzów i DMŚ. Każdy najczęściej jedzie na jakieś wakacje. Lokalizacja Olsztyna na pewno mu nie pomaga. Przy okazji Rosjanie byli u nas na 3 ostatnich masterach - tutaj mają najbliżej i nie mogą wejść.
Ja bardzo chciałem przyjechać, ale po prostu za dużo tego było. Co tam się będzie działo z Silesianem to raczy chyba tylko Solo wiedzieć, ale Łódź i Wrocław na pewno będą miały łatwiej.
Ja bardzo chciałem przyjechać, ale po prostu za dużo tego było. Co tam się będzie działo z Silesianem to raczy chyba tylko Solo wiedzieć, ale Łódź i Wrocław na pewno będą miały łatwiej.
- Retaguardia
- "Nie jestem powergamerem"
Bedzie dobrze
pogoda ma byc super . Sa jeziora , sa Lasy. Jest miedzynarodowy Turniej siatkowki plazowej na plazy miejskiej 25-30 w odleglosci 600 m od Mastera
nie wspominajac ze Olsztyn jest piekny a i organizacja na pewno bedxie swietna. Gruss Aus Allenstein! Do Zoba

Teraz przypada 1,6 pani ale w wieku grożącym pobytem w zakładzie naprzecwiko Aury... a przynajmniej było tak na początku miesiąca.
Zgłaszam się na turniej - z przedpłatą będę miał 3 DP i nie będę kończył z zerowym dorobkiem punktowym. Nieźle jak na pierwszego mastera.
Zgłaszam się na turniej - z przedpłatą będę miał 3 DP i nie będę kończył z zerowym dorobkiem punktowym. Nieźle jak na pierwszego mastera.
kluczowe pytanie odnośnie całego mastera... jaka nawierzchnia? 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Z początkiem na pewno, bo startujemy tak myślę 21/21.30.
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne