KULTOWO DRUŻYNOWO III - 17.11.2007
swieta_barbara pisze:Masz u mnie chalenge Ty noobie.
Liniux jest kiepski, bo daje sobie srac na twarz.
fota usunięta jako megaobsceniczna - nie dość, że jest nań Linux, to jeszcze do tego goła dupa Tigeriusa (!) -- Tomash
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
No to relacja by mi:
Spałem 5h i niechciało mi sie jechać.
Wsiadłem w metro i stwierdziłem że trza pocisnąć
Na turnieju miałem niezwykle klimatyczną i ogolnie zajebiaszczą rozpe w postaci 5ciu lanc i 4 oddziałów pegazów.Taki psikus dla przeciwników...
1 Bitwa vs Dastor Manfred Slaneesh
Empire Manfreda
Zajebiste rzuty przeciwnika do końca bitwy.4xpegazy dają rade
17:3 ?
2 Bitwa vs Asasello Lith Semi
HE Asasella
Początek.Duża kuźnia arcymaga...Ifka 12 hitów w kawe
Później z górki.Pantery2win
16:4?
3 Bitwa Inkwizytorzy
Holan Rafał Młody
Chaos Rafała
Jak sie dostawilismy to wiedzialem ze będzie dobrze.
3 razy nie zebrałem sie na 10
Lancami i pegazami.Później jakies takie kontry z każdej ze stron walczących i 14:6 dla mnie.Niezadowolny z wyniku jestem bo maska mogła być.
Czekaliśmy tylko na wynik Patryka którego imperium sklepało smokozorda i tym samym zapewniło nam wygraną.
Pozdro Dla przeciwników,orgów no i Niedbala+Kielona.
Kielon to mistrz dziwacznych sytuacji i fazy magii...(walka magami tez mu śmiga)
Spałem 5h i niechciało mi sie jechać.
Wsiadłem w metro i stwierdziłem że trza pocisnąć

Na turnieju miałem niezwykle klimatyczną i ogolnie zajebiaszczą rozpe w postaci 5ciu lanc i 4 oddziałów pegazów.Taki psikus dla przeciwników...
1 Bitwa vs Dastor Manfred Slaneesh
Empire Manfreda
Zajebiste rzuty przeciwnika do końca bitwy.4xpegazy dają rade
17:3 ?
2 Bitwa vs Asasello Lith Semi
HE Asasella
Początek.Duża kuźnia arcymaga...Ifka 12 hitów w kawe

Później z górki.Pantery2win
16:4?
3 Bitwa Inkwizytorzy

Chaos Rafała
Jak sie dostawilismy to wiedzialem ze będzie dobrze.
3 razy nie zebrałem sie na 10

Czekaliśmy tylko na wynik Patryka którego imperium sklepało smokozorda i tym samym zapewniło nam wygraną.
Pozdro Dla przeciwników,orgów no i Niedbala+Kielona.
Kielon to mistrz dziwacznych sytuacji i fazy magii...(walka magami tez mu śmiga)

co jak co ale turniej bardzo fajnie Wam chlopaki wyszel
szacuken 
dzieki wielkie dla przeciwnikow (Kołata, koles z 666 -sry ale nie pamietam imienia i Pazdziocha) a takze teamersom
czekam na dalsza czesc sporu miedzy blizniakami - Linux i Manfred - chlopaki pokazcie na co was stac i ktory z was jest tym lepszym. buahaha

dzieki wielkie dla przeciwnikow (Kołata, koles z 666 -sry ale nie pamietam imienia i Pazdziocha) a takze teamersom

czekam na dalsza czesc sporu miedzy blizniakami - Linux i Manfred - chlopaki pokazcie na co was stac i ktory z was jest tym lepszym. buahaha
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
Naprawdę się na to nabraliście?Tomasz Brat Tomasz Bartłomiejczuk Wood Elves Latające Siekiery Północy Warszawa 72

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

oczywiście że ja byłbym lepszy, ale Linux wogóle nie jest do mnie podobny czyli nie może być ze mną spokrewniony czyli i tak jestem lepszy 
a ja chciałem dodać żę w 3 bitwie Łosiu nie zdawał brejka na Dragon ogrze przez oddział którego przejechał się czołg wklepując 7 albo 8 ran
co znacznie mogło zmienić wynik bitwy no ale trudno
"co się stało to się stało, nie jesteśmy tu po to żeby puszczać brzydkie bąki''

a ja chciałem dodać żę w 3 bitwie Łosiu nie zdawał brejka na Dragon ogrze przez oddział którego przejechał się czołg wklepując 7 albo 8 ran

Jesteś dla mnie nikim więc jestem lepszy... Jasiuu mnie bardziej kocha...Manfred pisze:oczywiście że ja byłbym lepszy, ale Linux wogóle nie jest do mnie podobny czyli nie może być ze mną spokrewniony czyli i tak jestem lepszy
a ja chciałem dodać żę w 3 bitwie Łosiu nie zdawał brejka na Dragon ogrze przez oddział którego przejechał się czołg wklepując 7 albo 8 ranco znacznie mogło zmienić wynik bitwy no ale trudno
Więc to ja jestem lepszy(tym bardziej że kupuje l&m a nie camele)...
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
nie ja dodawałem Brata Tomasza - znalazłem ID i wklepałem do wynikówTomash pisze:Naprawdę się na to nabraliście?Tomasz Brat Tomasz Bartłomiejczuk Wood Elves Latające Siekiery Północy Warszawa 72

Manfred skoro wiesz że rodzice to mi dali mózg to po co się kłócisz...Manfred pisze:camele są droższe lepsze i wogóle dla lepszych ludzi niż jakieś tam l&m
dobra dobra Linuś już już czas isę obudzić i wyjąć ręke z nocnika![]()

Wino Wino, Wino do dna...
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD