Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
Warlock dostał bardzo śmieszną kartę. Upiorny rumak.
4 many 1/1 z agonią, że przyzywa kolejnego upiornego rumaka z Agonią. Dajemy do tego legendę podwajającą agonie. I mamy nieskończoność nieśmiertelnych kuni chaosu. Można je zabić tylko wtedy, jeżeli mamy obszarowe wyciszenie.
4 many 1/1 z agonią, że przyzywa kolejnego upiornego rumaka z Agonią. Dajemy do tego legendę podwajającą agonie. I mamy nieskończoność nieśmiertelnych kuni chaosu. Można je zabić tylko wtedy, jeżeli mamy obszarowe wyciszenie.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
albo jedno wyciszenie, na tego pierwszego poza tym to tylko 1/1. i max 7 na stole ;P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Łatwo dawać im chore bonusy, dobierać na nich karty, leczyć się itp. Jak typ ma mocne zaklęcia na ręce to leżysz w 2 tury.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Ciekawa to jest opcja na combo z anima golemem, bo wymusza na przeciwniku zabicie go bezpośrednio a nie poprzez eliminacje reszty stronnikow jaka obszarowka (mam na myśli sytuację gdy mamy anima golema i jakieś kilka mniejszych kreatur ) . Generalnie karta ma potencjał, ale trzeba by pokminic nad jej wykorzystaniem.
Takie mega combo na wyczyszczenie stołu z wykorzystaniem tego kuca ma mag. Dwa portale kuc i Warsong commander i pingowanie minionow przeciwnika
Pozdr
Takie mega combo na wyczyszczenie stołu z wykorzystaniem tego kuca ma mag. Dwa portale kuc i Warsong commander i pingowanie minionow przeciwnika
Pozdr
Gra mnie nie kocha i jest zlosliwa. Centralnie.
Po tym jak wydalem 5k pylu, 3 paczki pod rzad - 2xrary do shamana ktore robilem za pyl, a teraz justicar Mariel, ktora takze za pyl zrobilem. Nie moglo mi tego rzucic jak otwieralem pierwsze 20 pakietow?
Po tym jak wydalem 5k pylu, 3 paczki pod rzad - 2xrary do shamana ktore robilem za pyl, a teraz justicar Mariel, ktora takze za pyl zrobilem. Nie moglo mi tego rzucic jak otwieralem pierwsze 20 pakietow?
A ja ze skrzyni za 5 lev dostalem zloty epik ktory chcialem dzis robic z pylu. Wiec spora oszczednosc. Mam 3000 pylu i nie wiem co tworzyc, czekam na jakis deck ktory sie sprawdzi. Sekretny palladyn z podniesiona przylbica w 2 dni zaprowadzil z 10 na 5, ale dalej mimo walk nie chcialo ruszyc.
Niestety, controll warrior ktorym gralem 3 miesiace totalnie przestal dzialac. Strasznie duzo deckow gra na wielu stronnikach, bede musial znalexc jakis controll ktory sobie z tym poradzi.
Niestety, controll warrior ktorym gralem 3 miesiace totalnie przestal dzialac. Strasznie duzo deckow gra na wielu stronnikach, bede musial znalexc jakis controll ktory sobie z tym poradzi.
Smoczy priest lub palek
albo aktualny control warrior dają radę
albo aktualny control warrior dają radę
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Przynajmniej mniej grim patronow jest co cieszy, nie trawie tego decku jako przeciwnika.
Gokish otworzylem 20 paczek i potem z pylu robilem, ale pozniej day by day otwieralem kolejne paczki i w taki sposob jak pisalem gra mnie ukarala.
Gokish otworzylem 20 paczek i potem z pylu robilem, ale pozniej day by day otwieralem kolejne paczki i w taki sposob jak pisalem gra mnie ukarala.
ten nowy druid zaczyna być straszny
a ja dziś składam MURLOKI
a ja dziś składam MURLOKI
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Jaki nowy, chodzi Ci o tokena nowego czy co ?
hybryda cholerna nie token
http://www.hearthpwn.com/decks/315899-1 ... -druid-tgt
złożyłem wczoraj potestowałem chwile na normalu dziś startuje z rankedem bo to potrafi t4 kończyć
http://www.hearthpwn.com/decks/315899-1 ... -druid-tgt
złożyłem wczoraj potestowałem chwile na normalu dziś startuje z rankedem bo to potrafi t4 kończyć
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Solidnie wyglada, nie wiem czy 2xazure draki sa konieczne.
są są bo to i draw i finisher w jednym jak przeżyje to się dobija przeciwnika swipem. Poziom grania jak facehunterem w ryj w ryj w ryj co jakiś czas trade
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Nie lubie grac skopiowanymi deckami (nie zdazylo mi sie jeszcze), wiec pomysle co mozna by bylo tu ulepszyc jeszcze. Brak troche 3 drawu.
drzewo za 7 jest za wolne bo często gry w tej turze już nie ma.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13