Większość zdążyła się przyzwyczaić do wyglądu skirmishy.
Części nawet udało się zrobić treye

Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Rozumiemy wszystkoDurin pisze:Czego nie rozumiecie w zdaniu: pozostawic glowne zasady w jak najbardziej niezmienionej formie?
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Rozwiń myśl, bo jeśli tak to również coś musiałby nie działać w Fast Cavalry, albo wynikałoby z tego, że lekka kawaleria też wygodniej by działała w pół calowych odstępach.ninjaska pisze:Kal_torak. Twoj pomysl wydawal mi sie genialny i gralem z nim. Jednak okazalo sie, ze nie jest to az tak super.
Ktos moglby zakwestionowac sytuacje gdy chcemy przerzucic jakas kosc k3. Wording troche to sugeruje. Moze usunac 'D6' z tego zdania i zostawic samo 'dices'?(...)You ma re-roll that many D6 dices during the course of the game(...)
Ale gafa. Dzięki. Zaćmienia dostałem.ślivek pisze:swoją drogą nie ma czegoś takiego jak dices. Jest die (kość) i dice (kości). Zazwyczaj nie jestem grammmar nazi ale turlamy kośćmi wedle zasad spisanych po angielsku i jakoś tak to tym bardziej razi.