Hate 100%Abrasus pisze:No bajka, stare wybory DE na open były chujowe. Bo 5 pegazów, spam warlocków i DRów to przecież tak słaby book, nie dało się nic wystawić... Teraz jak mi pocięli dwie jednostki, które zawsze wystawiałem to będę płakał i biadolił... Jak dwarfom podniósł Furion spellbreaking x2 (które były brane po 2 sztuki w niemal każdej rozpie) o 30 pkt to nikt nie płakał... Rozpiski, które widziałem na ETC nie różniły się bardzo szczególnie od tych, które widywałem na singlach i nadal DE po modyfikacjach płacą za swoje rozpy mniej niż inne armie... A to, że alternatywne rozpy, które można zbudować w oparciu o book (np. na masie piechoty teraz) Wam nie odpowiadają to chyba nie jest wina Furiona? Tylu stron flejmu i bólu nie widziałem nawet jak się okazało, że strzałki u WE poszły o miliard w górę i każda rozpiska, która miała w sobie do tej pory 40+ trufli poszła w górę o 160+ punktów, nie mówiąc o droższych czarodziejkach... No i te HE, jakie one są przejebane, itemy tańsze od DE, modele o 1 pkt tańsze od naszych, ale to, że pegazów, warlocków, witchek nie mają to już nieistotne kompletnie...Talladil pisze:"Nowe" wybory są jeszcze mniej atrakcyjne od starych, które były delikatnie rzecz biorąc średnie ale do zaakceptowania...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)