WFB: Reworked & Rebalanced, ArmyBuilder 2.2c files
Re: WFB: Reworked & Rebalanced, ArmyBuilder 2.2c files
Aktualka z giftami dla demonów. Zerknijcie plis. W przyszłości spróbuję to lepiej ogarnąć.
Są one teraz do odznaczenia za darmo, ale omyłkowo nie są szare. Poprawię.
Poprawiony koszt smoka dla Dreadlorda.
Poprawiony koszt smoka dla Dreadlorda.
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Takie pytanie laika
Czy za army builder w oficjalnej wersji wszyscy bulicie te 40$? A jeśli tak to w wersji cd czy nie?
Czy za army builder w oficjalnej wersji wszyscy bulicie te 40$? A jeśli tak to w wersji cd czy nie?
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
Wszyscy lata temu kupilismy oryginalne 2.3c
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Trzeba się było urodzić wcześniejDurin pisze:Wszyscy lata temu kupilismy oryginalne 2.3c
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
- Hellsteed jest monstrous beast więc po wsiądnięciu na niego powinno być monstrous cavalary nie cavalary
- Sword of Champion nie SWOR
- Sword of Kings brak opisu
- belefire spike brak opisu
- corpse cart jest unique nie chariotem
- Sword of Champion nie SWOR
- Sword of Kings brak opisu
- belefire spike brak opisu
- corpse cart jest unique nie chariotem
do poprawki w DE:
- chariot dla dreadlorda: jest 120, powinno być 50
- kociołek dla death hagi: jest 190, powinno być 120
- korsarze mogą nie wziąć żadnej dodatkowej broni, a muszą jedną z defaultu
- zla nazwa itemu: jest Pearl of Infinite Bleakness, a powinno być Pearl of Infinte Blackness (chociaż nie wiem, czy mi się nawet nie podoba bardziej twoja wersja od furionowej )
- do usunięcia Banner of Nagarythe
reszta wygląda ok
- chariot dla dreadlorda: jest 120, powinno być 50
- kociołek dla death hagi: jest 190, powinno być 120
- korsarze mogą nie wziąć żadnej dodatkowej broni, a muszą jedną z defaultu
- zla nazwa itemu: jest Pearl of Infinite Bleakness, a powinno być Pearl of Infinte Blackness (chociaż nie wiem, czy mi się nawet nie podoba bardziej twoja wersja od furionowej )
- do usunięcia Banner of Nagarythe
reszta wygląda ok
We can't stop here. This is bat country.
Przy wyborze Krog-Gar'a w Lizakach, jest niedopracowany oddział Coków który można wystawić w corach.
-zły ekwipunek (po staremu)
- nalicza ich do lordów a nie jako oddział core
Tiktaq'To nie ma możliwości dodania oddziału lataczy do ambuszu z nim
Krog-Gar. Tego nie zmieniałem. Musiało być w Builderze w ten sam sposób. Gdzie znajdę info o tym core dla Kroq? Przejrzałem AB na szybko i nie widzę. To jest taki sam oddział Col One Riders jak normalnie do wyboru (koszt+ekwipunek)?Żaba Wlkp pisze:Przy wyborze Krog-Gar'a w Lizakach, jest niedopracowany oddział Coków który można wystawić w corach.
Co do Tiktaq'To jest opcja przy Terradon Riders.
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2015, o 20:39 przez ajt, łącznie zmieniany 1 raz.
Sorki, Sprawdziłem poprzedniego booka i to jednak błąd wcześniejszy. W 7 edycji miał przy wystawieniu jeden unit coków w corach. Usuń to tylko. Dziękiajt pisze:Tego nie zmieniałem. Musiało być w AB w ten sam sposób. Gdzie znajdę info o tym core dla KroQ? Przejrzałem AB na szybko i nie widzę. To jest taki sam oddział Col One Riders ja normalnie do wyboru (koszt+ekwipunek)?Żaba Wlkp pisze:Przy wyborze Krog-Gar'a w Lizakach, jest niedopracowany oddział Coków który można wystawić w corach.
Co do Tiktaq'To jest opcja przy Terradon Riders.
Bo przynajmniej na razie wygląda na to, że tylko Terradony to mają (str.58 i str.92). Jak czegoś nie zauważyłem, to podaj plis stronę.
Pozostałe rzeczy porobione. Są w aktualce. Kolejna pewnie jutro.
Pozostałe rzeczy porobione. Są w aktualce. Kolejna pewnie jutro.