Chciałbym zobaczyć Cię w akcji ^^Skavenblight pisze:Chłopcze, mój bacik jest zawsze w pogotowiu. Jeśli wierzyć uściśleniom sędziowskim ze większości turniejów, zadaje krytyki obuchowe. Krytyki obuchowe zaś to nie żarty.
Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie chciałbyśFensir pisze:Chciałbym zobaczyć Cię w akcji ^^Skavenblight pisze:Chłopcze, mój bacik jest zawsze w pogotowiu. Jeśli wierzyć uściśleniom sędziowskim ze większości turniejów, zadaje krytyki obuchowe. Krytyki obuchowe zaś to nie żarty.

@Sykstus
Nie chodzi nawet o nudę, po prostu to nie jest to, co chcę robić w życiu i nigdy nie było.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wojem galijskim, celtyckim czy... khem... germańskim? 
W ogóle to łezka się w oku kręci, wracamy do korzeni - pierwsi "Niezwykli" też się zaczęli od dwuznacznych aspektów sędziowania Zarazy

W ogóle to łezka się w oku kręci, wracamy do korzeni - pierwsi "Niezwykli" też się zaczęli od dwuznacznych aspektów sędziowania Zarazy

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja od razu wiedziałem że germanistyka to jakaś pomyłka jest
Papa Nurgle nie pochwala tego kierunku
Wiem bo jest właśnie pod natchnieniem tegoż
Dodałem jeźdźca do głodnego beasta i teraz biorę się za następnego 

czy na forum sie moze peta ktos kto jest na medycynie?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
@Tomash
A to moje sędziowanie dwuznaczne jest?
Póki co nikt na nie nie narzekał 
@Sykstus
No właśnie gdyby była totalną pomyłką, to bym się nie zastanawiała. Niestety jestem jedną z najlepszych osób na roku... i chyba jedyną, która szczerze z tego powodu ubolewa
Właśnie maluję Hakowi dwarfa
ach, cudna baryłka-thunderer - aż się łza w oku kręci, gdzie się podziały tamte edycje 
A to moje sędziowanie dwuznaczne jest?

@Sykstus
No właśnie gdyby była totalną pomyłką, to bym się nie zastanawiała. Niestety jestem jedną z najlepszych osób na roku... i chyba jedyną, która szczerze z tego powodu ubolewa

Właśnie maluję Hakowi dwarfa

apropo niezwyklych to http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?p=137591#137591
ludziska zapraszam malych i duzych na turnij do rzeszowa
oprucz turnieju batlowego przewidziane sa tez inne atrakcje jakies rpg anime militaria mozna by cos w mordheima pograc jungle speeda itd no duzo tego jest nie chce mi sie wymieniac
No i Nurgla przyniose w calosci bedzie mozna pomacac nawet z tym plugactwem zagrac ]:->
zapraszam z calego mojego robaczywego serca przyjezdzac napewno nie bedziecie zalowac
ludziska zapraszam malych i duzych na turnij do rzeszowa
oprucz turnieju batlowego przewidziane sa tez inne atrakcje jakies rpg anime militaria mozna by cos w mordheima pograc jungle speeda itd no duzo tego jest nie chce mi sie wymieniac
No i Nurgla przyniose w calosci bedzie mozna pomacac nawet z tym plugactwem zagrac ]:->
zapraszam z calego mojego robaczywego serca przyjezdzac napewno nie bedziecie zalowac
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Do roboty pójdź, a kasa będzie! 
Wnioskując po Twojej aktywności na forum, możesz spokojnie pocisnąć pół etatu (jak obok podpisany) bez szkody dla studiów

Wnioskując po Twojej aktywności na forum, możesz spokojnie pocisnąć pół etatu (jak obok podpisany) bez szkody dla studiów

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mogę i uczynię. Od nowego semestru, jak odpadnie mi gramatyka opisowa.Tomash pisze:Do roboty pójdź, a kasa będzie!
Ale tak czy siak nie chciałoby mi się wydawać tak często kasy na konwenty. Byłam w tym roku na czterech i wystarczy.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No, ja jednak mam większe zapotrzebowanie niestetyjarlaxle17 pisze:jak już rozmawiamy o robocie to ja spędziłem calusieńki lipiec na deptaku(w poznaniu) rozdając ulotki - 5,50 za h

@Fensir
To podobnie jak ja na studiach - nic nie robię - wszystko zdaję.
Z pewnością Papa Nurgle weźmie za to swoją zapłatę, gdy przyjdzie na to czas, tak jak wziął od Haka za zwycięstwo na Falkonie i biedak teraz choruje...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To było miażdżąceSkavenblight pisze: Z Ulthuanu?
Nie w Mordheim. Tam są nieoficjalni

MAX@ Widziałeś zaczątki mojego DL ??
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: