[Warszawa], 19.09.2015, Make Way! vol.6 ETC
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Po pierwsze, prosiłem o pisanie e-maili po dokonaniu przedpłaty, w celu rejestracji.
Po drugie, głos oddają osoby znajdujące się na liście uczestników.
Po drugie, głos oddają osoby znajdujące się na liście uczestników.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
W opcję Furiona mozna grac juz w tym momencie, termin głosowania ustaliłem, po to, zeby był czas na rozeznanie w stanie tego formatu.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Da się. Szczegóły w linku (podpis).
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Zatem decyzja podjęta:
Gramy 8ed ETC
Formatowi Furiona damy, być może, szansę następnym razem
Gramy 8ed ETC
Formatowi Furiona damy, być może, szansę następnym razem
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
2400
Ok, Furionowy project niestety nie przeszedł jako propozycja grana na ETC ale nie oznacza to, że Furionhammer nie będzie granny w PL. Tym bardziej fajnie by było, żebyśmy następnego make way'a zagrali wg. podręczników Furiona.
Pis joł
Pis joł
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Nie wszystkie wrony.skink po 6.5 pkt? Stanowcze nie
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki