Czołgi
Moderator: #helion#
A łatwiej:
2*3 podstawki monsterowe(ogry)
lub
4*6 podstawki piechurów
Oczywiście GW nie zrobiło nic w kierunku, aby taka podstawka była produkowana :/
2*3 podstawki monsterowe(ogry)
lub
4*6 podstawki piechurów

Oczywiście GW nie zrobiło nic w kierunku, aby taka podstawka była produkowana :/
Ja np wziąłem dwa kawałki cienkiego (choć twardego) kartonu i ramki od wyprasek. Na karton nakleiłem pokrojone ramki, robiąc z nich krawędzie, do tego sporo takich kawałków wypraski powklejałem na środek kartonika(Ma to podtrzymywać czołg w końcu). No i z góry zakleiłem drugim kawałkiem. W sumie nie jest tak źle, ale rogi pozaginały się minimalnie.
Jest warmachine ale porusza sie jak rydwan.Nie jest rydwanem bo nie rozwala go jeden hit z siłą 7.
Poison nie działa.
Poison nie działa.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Vide modelarstwa:
wpadłem na dziwny pomysł jak będę składał czołg(gdy kupię) posadzić mu na korpusie część po rakietnicy hellstorm z pudełka i wyjdzie taki Battlowy Imperial Whirlwind(już nie space marine)
zastanawiam się tylko jak możnaby taki parowy power armour wymodelować.(albo nawet terminator steam armour) dla inżyniera.
wpadłem na dziwny pomysł jak będę składał czołg(gdy kupię) posadzić mu na korpusie część po rakietnicy hellstorm z pudełka i wyjdzie taki Battlowy Imperial Whirlwind(już nie space marine)
zastanawiam się tylko jak możnaby taki parowy power armour wymodelować.(albo nawet terminator steam armour) dla inżyniera.
Ostatnio zmieniony 25 lis 2007, o 23:15 przez Murmandamus, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze nigdy skinki nie uciekły od terroru jak gram z lizardami(a gram około 8 razy w miesiącu z nimi).
Zawsze zdają ta liderkę na 3 kostkach.
Zawsze zdają ta liderkę na 3 kostkach.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Bracia w Sigmarze 
http://www.geocities.com/mi_whplayers/7 ... aft_v1.txt

http://www.geocities.com/mi_whplayers/7 ... aft_v1.txt
Czy to wpływa na uściślenia sędziowskie?direwolf pisze:Q. Can the enemy earn half the Victory Points for the Steam Tank by
reducing it to 5 wounds (or less)?
A. No. The Steam Tank is classified as a War Machine. The Victory
Points rules clearly state that War Machines never surrender half
Victory Points.
S. Empire Army Book page 50 / Rulebook page 102
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Sa!nt uśmiechnął się zadowolony z siebie, że jako pierwszy stał się posłańcem tej świetnej nowiny
No to czekam na opinię LS, mam nadzieje że chociaż raz LS będzie po stronie graczy Imperium. PS: Jakbyście mogli zrobić to przed weekendem bo chyba Macki Wojny i inne turnieje potrzebują wiadomości jak grać.
PS:
No to czekam na opinię LS, mam nadzieje że chociaż raz LS będzie po stronie graczy Imperium. PS: Jakbyście mogli zrobić to przed weekendem bo chyba Macki Wojny i inne turnieje potrzebują wiadomości jak grać.
PS:
Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry PratchettReyki pisze:TAK!!!!

squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Zaburzenie to zostało wywołane szokująca informacją doprowadzającą czytelnika do euforii.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken